Ima li ko kljuc za Net Tv player

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlocko-Tigric.jpg

Zlocko obrati paznju na tvoje pisanje da ne budes iznenadjen

jel ti to meni pretis ,pa smejem se sto ovaj kaze,sto posto je iznervirao tigra

Nisi ti tigar što si dobar kao tigar, nego što smrdiš kao tigar :). Nisi ništa uspio sa virusom, jer si glup. a iz prepiske se vidi da nije bilo pokušaja nerviranja, nego samo provjera tvojih riječi, a na kraju se ispostavilo da nisio samo glup nego i da si xxxxxxxxxxxx- xxxxxxxxxxx Izvinjavam se moderatoru i svima koji čitaju na upotrebi nekih riječi, ali ne može se blaže reagovati na ovakve provokacije. još što je ispao smrad, a pored toga mu je i smiješno.

Poslednja izmena od moderatora:
Kao prvo, nisam ti tražio za džabe već samo da ne lažeš. Ako je slika u redu rekao sam ti da ću odmah platiti. Pitao sam te kao čovjeka i tu sam se izgleda zaj.... i jesam, kao dugo, ispoštovao sam restart i ne čitajući jer sam ti vjerovao ne znajući kakv si smrad, pa evo da javim ostalima da ti ne vjeruju.
Kao drugo Kasperski je odmah našao trojanca i uništio ga tako da si samo ispao glup.

sta jesma ti dao listu d agledas
i sta sada necu d aulazims tobom u konfik ,imam ja ljude koji su zadovojni
Kao prvo, nisam ti tražio za džabe već samo da ne lažeš. Ako je slika u redu rekao sam ti da ću odmah platiti. Pitao sam te kao čovjeka i tu sam se izgleda zaj.... i jesam, kao dugo, ispoštovao sam restart i ne čitajući jer sam ti vjerovao ne znajući kakv si smrad, pa evo da javim ostalima da ti ne vjeruju.
Kao drugo Kasperski je odmah našao trojanca i uništio ga tako da si samo ispao glup.

AJMO PREKID DA NE PODELIM BANOVE I JEDNOM I DRUGOM TO STO SE VI PREPIRETE NE TREBA DA BUDE DEO OVOG FORUMA POSTUJTE OVAJ FORUM I KRSTARICU
ZA U BUDUCE NECE BITI DOZVOLJENO NIKAKVO REKLAMIRANJE KO ZELI DA IMA KLJUC NEK PISE PRIVATNE PORUKE DOTICNOM OVDE NA FORUM VISE NE
HVALA NA RAZUMEVANJU

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back