Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.923
Možda na prvu neobično pitanje( ako ne glupo), ali kažu da se Chat GPT hoće družiti s baš svakim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš onih koji se ne druže ni s ljudima a niti s AI,,,ima,,,i to vishe nego shto se misli,,,
Slušaj, vidio na drugom forumu da ljudi svašta pitaju AI, pa i kako naći partnera npr. Isto tako čujem i uživo, kažu ljudi da im Chat GPT nalo olakšati stres. Pravo da kažem, tj da napišem, ne znam baš šta točno da mislim, ali mislim dosta o ovome...Ima usamljenih koji se ne druže mnogo sa Al-om.
Šta misliš, da li Al može da pobedi usamljenost kod ljudi?
Šta se podrazumeva pod usamljenošću?
Da li je to onaj neprijatni osećaj izolovanosti, koji sa sobom nosi tugu i stres?
Ili je to bukvalna izolovanost, gde se izbegava preveliki kontakt sa ljudima i gde se mnogo ne petljaju emocije?
Kada redovno nemaš s kim da proslaviš Novu Godinu niti svoj ili njen ili njegov rođendan. Kad godinama ideš na odmor sam i ne pregovoriš reč ni sa kime osim pozdravljanja sa nebitnim likovima na plaži ili onim ljubaznima na recepciajama. Ili AirB'n'B domaćinima. Kad nema ko da ti pruži čašu vode. Kada pročitaš 50 knjiga, pogledaš 8,000 filmova i poslušaš 500-600 albuma i to sve sam i posle razmenjuješ utiske jedino sa ljudima na raznim onlajn forumima. Kada nema ko da ti kaže da ti je nogavica uvučena u čarapu ili da nosiš majicu naopako pošto si se nabrzinu obukao. Kada doručkuješ, ručaš i večeraš sam. Tako nekako. Svi usamljeni ljudi imaju svoje, lične anegdote.Šta se podrazumeva pod usamljenošću?
,,,ne mozhemo sve da svedemo pod spdolutnu usamljenost,,,Misliš onih koji se ne druže ni s ljudima a niti s AIe da ni s psima...
Postoje ljudi koji tako žive, ali uživaju u tome.Kada redovno nemaš s kim da proslaviš Novu Godinu niti svoj ili njen ili njegov rođendan. Kad godinama ideš na odmor sam i ne pregovoriš reč ni sa kime osim pozdravljanja sa nebitnim likovima na plaži ili onim ljubaznima na recepciajama. Ili AirB'n'B domaćinima. Kad nema ko da ti pruži čašu vode. Kada pročitaš 50 knjiga, pogledaš 8,000 filmova i poslušaš 500-600 albuma i to sve sam i posle razmenjuješ utiske jedino sa ljudima na raznim onlajn forumima. Kada nema ko da ti kaže da ti je nogavica uvučena u čarapu ili da nosiš majicu naopako pošto si se nabrzinu obukao. Kada doručkuješ, ručaš i večeraš sam. Tako nekako. Svi usamljeni ljudi imaju svoje, lične anegdote.
Nikad..Ima usamljenih koji se ne druže mnogo sa Al-om.
Šta misliš, da li Al može da pobedi usamljenost kod ljudi?
Ne znam, zapravo ne znam na što se odnosi tvoj odgovor? Ne znam jeli bili upućeno meni, ne znam posve više ni o čemu je tema? Valjda o usanljenosti, ali o AI...Mislis neusamljenih
Kad vidis coveka da sedi sam u parku i hrani golubove i to tako radi danima, nedeljama, mesecima....godinama ...kako bi nazvao tog coveka?Ima. Samo zivim u velikom gradu, pa se uopšte ne stiče utisak.
Još i na kafu zove. Naravno, on časti.Možda na prvu neobično pitanje( ako ne glupo), ali kažu da se Chat GPT hoće družiti s baš svakim![]()
Usamljen. Kazem ima ih.Kad vidis coveka da sedi sam u parku i hrani golubove i to tako radi danima, nedeljama, mesecima....godinama ...kako bi nazvao tog coveka?
Ne znamPretpostavljala sam da će Al morati da se koriguje, da se ispravlja.
Ali, kakve to veze ima sa usamljenim ljudima?