Ima li istomisljenika?

• Začetnik teme Začetnik teme RHCP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Volim i ja ponekad samocu, ali ne valja previse biti izolovan.Nateraj sebe da se druzis sa ljudima.Covek ponekad oseti potrebu za samocom, ali ne ve valja nemati prijatelje ili nekoga za druzenje.
Sto se tice poziva za bekrijanje, tu sam. :D Nego reci, koje RPGove igras?
Sve sto naidje igram.Ne biram RPG je li s macevima sa puskama,akcioni arkadni.Posto sam propustio da odigram Mass Effect igram ga ovih dana.Kul RPG
E LJUDI? Dobio sam odlicnu ideju... :lol: sta kazete da se nadjemo jedno veche, napravimo neku cirku, onako bole nas uvo :lol:
Naravno i zenke su dobrodosle :mrgreen:
Slazem se:D
Priđe ti slatka, zgodna devojka, počne da ti se nabacuje, a ti se skameniš, i poslednjim atomima snage pobegneš. Shvati da zene nisu samo ono, već i nešto drugo. Higijena je pola zdravlja, a zene druga polovina;).
PS. Ako ti ovo nije promenilo mišljenje, stvarno nisi normalan.
e j bga

Puko sam u poslednje vrijeme,ostali su to primjetili a ja jedini kasno,nazalost:hahaha: (iako nema sta smijesno)
U meni vlada misljenje zesce nego ranije da necu da se zenim nego da cu da pijem ili da se zamonasim:neutral: Loodaka na kvadrat....najprije ce da bude da cu da bekrijam...
Napolje ne izlazim uopste,igram RPGove karabasim sve,nije da mi se ne izlazi neg oje jednostavno tako nesto.Odbijam bilo kakav poziv sa spoljasnosti.A kad eventualno izadjem napolje osjetim to kako je zeznut opojavit se u civilizaciju nakon duzeg vremena izolovanosti...jednom recju ponasam se ko ludak:confused: Cesto izlazim nocu na neka mirna mjesta i tu rokam piva ili sta se jos nadje...sledeci korak je kafana.
Imam li istomisljenika da ako nista ne pijem sam pa da zajedno bekrijamo?

Ja ne znam koji je ovo k.... ali znam da nije nista dobro. Odluci osam da ej najbolje da ne zagorcavam zivot nekoj lepoj i da sam kroz zivot idem.
Jesam li u pravu casti vam odgovorite:)
Tema djeluje ludacka,a mozda sam i ja ludak pa to negiram i necu da se pomirim sa tim:think:

apstinencija rulz
osecaj samozadovoljstva ume biti jachi od osecaja zadovoljstva

ma jok, to ja neshto konstatujem
mislim, realno, kenjjash
meni je raspolozhenje u qurcu vec mesecima pa ono...nikom nishta
prezhivecesh ti to
fakat je
da nishta nije konstantno
i da ce se osecaj posranosti jednom zameniti sa osecajem dojajnosti
....
now we wait

Back