CarobnjakIzVoza
Početnik
- Poruka
- 49
ima li danas smisla ulaziti u brak i stvarati porodicu kad se pokazalo da je brak neodrziv na dugi rok
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li danas smisla ulaziti u brak i stvarati porodicu kad se pokazalo da je brak neodrziv na dugi rok
Pa jeste...misliiim cemu svrha?Еб'га, на дуги рок јесте неодржив.... обично после 60-70 година брака неко умре...и немогуће га је одржати на дуже....
Онда боље да се и не женимо и не удајемо...
valjda se porodica ne stvara u odnosu na statistiku, ne?ima li danas smisla ulaziti u brak i stvarati porodicu kad se pokazalo da je brak neodrziv na dugi rok
I homoseksualacaPorodica traje sve kraće.
nastupa vreme Pojedinaca.
Mislim da nisi u pravu.Po meni za svakog..i onaj koi se odrzava zbog dece ili jer si ulozio sve da opstane pa nemas gde..a da vidis da se neko stvarno voli to samo jos po negde na selu
Mislim da nisi u pravu.
Uvek je bilo i bice brakova u kojima postoji prava ljubav.Bilo to na selu ili u gradu.Problem je u tome sto takve brakove i ne primecujemo,ali zato jako dobro primecujemo brakove koji su u haosu.
Tolerancija je nestala,nemastina preovladala,svi misle kako je nekom tamo bolje nego njima samima,svi bi hteli novu sansu,u svemu tome ljubav se gusi i pocne da preovladava interes.
Kad se nadju dvoje zbog interesa,kasnije se rastanu jer ne postoji ljubav.Itako,to mu dodje kao Vrzino kolo.
Sve je imao,nista imao nije.
Zato sto postajemo optereceni i okupirani neprijatnim stvarima koje se desavaju oko nas toliko da smo prestali da obracamo paznju na sve sto je lepo.A to su male stvari.Pa ne primecujemo jer su retki..ja bas gledam po kalisu i odusevim se kad vidim starce da se drze za ruke..s druge strane nista gadnije nema kad se dvoje poljube samo u obraz za slavu i novu godinu..uz pruzanje rukeznam da su to stariji ljudi i da cuvaju intimu za sebe koju mi ne vidimo..ali kako onda vidimo kad se svadjaju uvek na noz..to je njihov problem ne nas