"Ima IQ drvene ograde" Slavni oskarovac isprozivao Kamalu

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
Izvor: Nportal

OSKAROVAC Mel Gibson rekao je da je potpredsednica SAD Kamala Haris veoma glupa i rekao da će podržati bivšeg republikanskog predsednika Donalda Trampa na predsedničkim izborima 5. novembra , objavio je Vašington post.

Na snimku objavljenom u četvrtak na TMZ-u, glumac je kratko razgovarao sa snimateljem na aerodromu i kritikovao njenu inteligenciju.

1730007195089.png

Još nisam čuo ovakvo poređenje, ali mi se sviđa :)

Inače, mnogi (većina) deli njegovo mišljenje

i sta je sad ovde tema ?
tarabe coece, kao kada mi kazemo zaleteo se neki na tarabu jer je pisalo...p, a glup ko k
Još nisam čuo ovakvo poređenje, ali mi se sviđa :)

Sensei ajde ne lazi da nisi cuo za tarabu, glup ko bukva, bukvan​

https://idioms.thefreedictionary.com/fencepost

(as) dumb as a fencepost​

Very stupid.You took apart the entire washing machine just to unblock the pump? I swear, sometimes you can be as dumb as a fencepost, Larry.I used to think she was dumb as a fencepost when we were kids, but she grew up to be a particle physicist.Are you dumb as a fencepost? Why would you touch the alarm when the sign clearly says "DO NOT TOUCH" in bold red letters?

See also:

Poslednja izmena:
Mene zanima sad koja osoba tako ubedljivo ostvari utisak da je glupa kod inace glupog naroda....To sad pocinje da me zanima, jer npr ja gledam Srbe svaki dan, svoju glupost ne vide ama bas ni malo , a ni tudju ne prepoznaju , osim kad je prepoznaju nije glupost i obraduju se gde si brate fazon...

Najvise me ubija, kad dve krenu da pricaju sta je pametno u prevozu , i sve se slazu a redjaju sve vece i vece gluposti i velicanje zla i korupcije, i na kraju krene zakljucak, jedno mi dete otislo a sad ce i ovo drugo , neka, samo nek su zivi...

Secate se koliko se cekalo kad su dosli svajcarci da se Beogradjani nauce da pritisnu dugme da bi se otvorila vrata....ja imam gori primer, u hotelu u Uzicu bilo takmicenje iz matematike, i imali sudar , bus i stigli u 22h , a sutra takmicenje, i daju nam kljuceve od soba, i sad ja usao i legao da spavam, kad posle 1h upada profa i kaze kako si ti usao , ja rekoh kljuc mi dali na recepciji , dali i njima ali nisu znali da udju jer je bila americka brava...Ja sam tu imao srece jer sam osetljivih prstiju pa kad sam uhvatio vrata da ih otvaram, ja sam prstima osetio da ima jezicak sa donje strane, tj nije samo da postoje gurnes prst u sredinu kvake nego ima i verzija sa jezickom sa donje strane pa okrenes...

Највећи идиотизам је поставити жену на чело државе. Египћани су то једном урадили, па су прошли ко боси по трњу!
Сматраш да су Руси идиоти зато што су имали царице на челу државе?

Да. Па зашто је пропало Руско Царство, шта мислиш??
Руско Царство је пропало 1917, а последња Руска Царица је била Катарина Велика која је владала од 1762-1796, тако да, не знам, зашто је пропало, баш ме занима да чујем?

Руско Царство је пропало 1917, а последња Руска Царица је била Катарина Велика која је владала од 1762-1796, тако да, не знам, зашто је пропало, баш ме занима да чујем?
Пропало је Руско Царство,,!

То и такво. ;)

Back