IMA DANA

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)

IMA DANA

Ima dana kad je super
I tad kažem hvala Bože.

Ima dana kad je dobro
Tada kažem hvala Nama.

Ima dana kad je loše
Tad kažemo biće bolje.

Ima dana kad je grozno
Kada davi život voda,
kada život snagu boli,
zelen grane kad mi lomi.
Pa usahle, podno mene,
Leže mrtve moje sene.
Tada kažem hvala Bože
Što imam ja ko me voli
I kad lomi, i kad boli
Zagrljajem, delom, brigom,
Rečju blagom,
Život snagom,
Istinitom dušom dragom.:heart:

Eto…. to se ljubav zove
I hvala ti na njoj Bože

attachment.php

PS Dobar dan dragi moji...:heart:...pauzica za isperem mozak od cifara i zabeležim osećaj koji mi daje snagu za dalje :)

orfej sa ibra;bt255739:
Tada kažem hvala Bože
Što imam ja ko me voli
I kad lomi, i kad boli

mPX96705.jpg

Al' ljubav nam bila je jača od ljubavi mnogih...

Koleginice, proknjiženo... ::bye:

Kolega, potrefi sa slikom :klap:
i knjiženjem ...:cmok2:..plate urađene, poslate elektronikom ....i sad.....kućiiiii ....samo čekam kočije da dođu :lol:

Одавно те нисам читао...међутим, читајући, опет ову песму, коју си одавно написала.....тврдим да је штета за поезију што се ниси мало више посветила писању стихова....Бар упола као писању прозе...У сваком случају...песма је супер...Драго ми је да сам ту...:klap::cmok::bye:

miwka;bt255755:
Одавно те нисам читао...међутим, читајући, опет ову песму, коју си одавно написала.....тврдим да је штета за поезију што се ниси мало више посветила писању стихова....Бар упола као писању прозе...У сваком случају...песма је супер...Драго ми је да сам ту...:klap::cmok::bye:

Pa ne čitaš kad nemaš kad :lol:svako ima svoju listu prioriteta i za čitanje i za pisanje.
U pravu si, pesma pod ovim naslovom je odavno napisana. Zadržala sam početak i smisao, jer smisao sam ja, a ostalo sam napisala danas, isnpirasana jučerašnjim danom. Bogu hvala na tome :)
Sve sam to ja Milane, i proza i poezija, kako kad mi naiđe i kako imam vremena, jer proza traži mnogo više vremena od poezije zato što je detaljnija, slikovitija, preciznija i mnogo manje skriva od poezije, prosto ogoli pisca, posebno kad neko piše kao ja. Pesmu začas skujem, i ona mi služi kao zapis, prosto kao fotografija...uhvati tren za vek :)

"Ima dana kada ne znam sta da radim..."
Onda se pojavi nasa Srna i drugi dragi ljudi, i vec nije tako beznadezno, Hvala Ljiljanice, pesma je zaista lepa:heart:

Poslednja izmena:
*BILJA*;bt255845:
"Ima dana kada ne znam sta da radim..."
Onda se pojavi nasa Srna i drugi dragi ljudi, i vec nije tako beznadezno, Hvala Ljiljanice, pesma je zaista lepa:heart:
..."kad mi ova pesma stvara bol", eto, Bilja mi otela stihove...:)

Sjajno Ljiljana !

PS: BILJA što te nema na poeziji, navrati, super pišeš!

Back