- Poruka
- 237.367
Kako kome.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvise mrzim kad me drugi voze .najbolja je kada te drugi vozi![]()
Kretenuša zbog takvih idiota se desi lančani sudar i gomila izgine.Evo jedna zanimljivost!
Neobična situacija kod Male Kapele: U vrijeme najvećih gužvi turistkinja stala ispred tunela - razlog je nevjerojatan
...
"A danas su ovdje operateri se susreli s jednom neobičnom situacijom. Jedna strana državljanka stala je pred cijev tunela. Bojala se ući pa su morali organizirati da se zajedno sa suprugom vrati prema Ogulinu i put prema Dalmaciji nastavi starom cestom", izvijestio je Mikić.
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/zena-se-uplasila-ulaska-u-tunel-mala-kapela---661483.html
![]()
A brt kad Vucic gradi tunel i mene bi bilo strah uciKretenuša zbog takvih idiota se desi lančani sudar i gomila izgine.
Najduži tunel u Hrvatskoj. 5.8km. A zamisli da je stala unutar tunela. Dobro da je ispred tunela.Kretenuša zbog takvih idiota se desi lančani sudar i gomila izgine.
Postavicu citat iz jedne knjige o voznji racunicu nekog profi vozaca, ne znam sad tacno, ali analizirao je voznju cini mi se na autoputu Beograd-Zagreb. Mislim da je put bio dug oko 500 km ako se ne varam, i kaze covek da su ovi koji su jurili i preticali stigli 15 minuta ranije od onih sto nisu.Bome ja kad sam išao na more i s mora to voze kao ludi po autocesti. Mislim ono, kud se toliko žuri, kad vozi tako brzo, mora i stati (ali ne pred tunelom, kao ona jedna što je stala), nego na odmorištu, pa ga opet preteknem.![]()
Slažem se, ako je odmor, odmor je. Polako i sigurno. Od Zagreba do Rijeke ima oko 170km. To je sat i pol vožnje autocestom. To možeš odvesti u jednom komadu.Postavicu citat iz jedne knjige o voznji racunicu nekog profi vozaca, ne znam sad tacno, ali analizirao je voznju cini mi se na autoputu Beograd-Zagreb. Mislim da je put bio dug oko 500 km ako se ne varam, i kaze covek da su ovi koji su jurili i preticali stigli 15 minuta ranije od onih sto nisu.
Pogotovo ne razumem jurnjavu na odmor - more ili gde vec. Svakako si na odmoru i ne razumem kud zurba, umesto malo odmaranja, pa se vide neki fini predeli koje svakako nemamo prilike svaki dan gledati, pa se svrati usput i na planinu (kao sto je kod nas Zlatibor kad se ide na more), udahne malo planinskog vazduha, pa malo romantike i tako dalje. Sve to cini da voznja bude prijatna.
E probaj jednom autoput Novi Sad-Subotica... )) Posle pola sata imas utisak da stojis u mestu i da si u matrixuMene voznja na autocesti umara.
Mogu medjugradskom ici 150 na sat i isto toliko na autocesti, razlika je ogromna.
Na medjugradskoj mozak radi 100%, sve uocavam, ali dok sam na autocesti, pada klapna.
Doslovno bi mi trebali amfetamini da ostanem budan, zasto je to tako, pojma nemam.
Krpam se kavom na svakom stajalistu.
Zavisi... Ja sam opusten samo kada me dvoje ljudi vozi, inace izbegavam koliko mogu. Najvise verujem sebi.najbolja je kada te drugi vozi![]()
Ma sve zavisi od puta, auta, coveka... Neko se umori za sat,neko moze koncentrisano da vozi dan i noc. Zavisi i od puta,kad krenes po nekim planinskim putevima i ne osetis koliko se umoris, ne mozes da se opustis kad ides iz krivine u krivinu.Velika kilometraža zahteva odmor , samo onaj ko ne razmislja preci ce 1000 km na primer u komadu bez odmora, nocenja i slicno
Sapcani tako beze od vozaca iz Bogatica, ili te ocesu na parkingu, ili ne zakoce na vreme, ulecu na znak stop...Išli ljudi da polažu u pančevo i ostale male gradove, očajnici naravno.
Dedi svaka cast, legenda. Dobro se zavrsilo ali se divim takvom madalackom duhu u tim godinama.Jedan osamdesetogodišnji gospodin je ostao bez dozvole zbog brze vožnje, navode australijski mediji.
Subaru Impreza WRX je bio jako popularan sportski automobil, ali je jednog osamdesetogodišnjaka koštao vozačke dozvole.
Australijska policija ga je uhvatila dok je vozio 182 km/h na putu na kom je dozvoljeno voziti maksimalno 100 km/h.
Kažnjen je sa 1.814 australijskih dolara i vozačka dozvola mu je oduzeta na 6 meseci.
izvor:b92
Deda odlucio da se jednom živi ,pa šta bude![]()
ma da..a sto je mogao da pogine ili ubije nekog ..?
Vozio sam vise puta ka Sabcu ,srecom nisam imao nekih problema ,najopasniji su BosanciE probaj jednom autoput Novi Sad-Subotica... )) Posle pola sata imas utisak da stojis u mestu i da si u matrixu
Zavisi... Ja sam opusten samo kada me dvoje ljudi vozi, inace izbegavam koliko mogu. Najvise verujem sebi.
Ma sve zavisi od puta, auta, coveka... Neko se umori za sat,neko moze koncentrisano da vozi dan i noc. Zavisi i od puta,kad krenes po nekim planinskim putevima i ne osetis koliko se umoris, ne mozes da se opustis kad ides iz krivine u krivinu.
Sapcani tako beze od vozaca iz Bogatica, ili te ocesu na parkingu, ili ne zakoce na vreme, ulecu na znak stop...
ako idemo tom logikom moze da se pogine i sa 50 km ..zaspi za volanom ili je pijan i strmopizdi se negdeTo možeš da uradiš i sa 90 km/h, ne treba ti 182, samo je pitanje koliko si dobar vozač.![]()
Не треба нико да дивља, дању, ноћу...ako idemo tom logikom moze da se pogine i sa 50 km ..zaspi za volanom ili je pijan i strmopizdi se negde
poenta je da neko ko ima 80 g. ne treba da izaziva sudbinu u tim godinama
ako idemo tom logikom moze da se pogine i sa 50 km ..zaspi za volanom ili je pijan i strmopizdi se negde
poenta je da neko ko ima 80 g. ne treba da izaziva sudbinu u tim godinama
Slazem se uglavnom, a i u pravu si za ove kritike u vezi nacina izvestavanja.Не треба нико да дивља, дању, ноћу...
Највише несрећа се дешава по сунчаном дану. Практично сваки дан неко пострада у саобраћају, просек је код нас око 2 на дан, али се слабо јавља. Можда једном недељно тек јаве, или јаве ако је био неки велики карамбол.
Критикујем начин јављања, да само кажу колико је пострадалих и повређених, а ретко кажу шта је узрок. Ниједном нису јавили нпр. месец дана после несреће, када се већ зна шта је било, да се то јасно и каже. Треба детаљније јавити сваки пут када је прилично прекорачена брзина или неки пијани/дрогирани.
Највише деце код нас у саобраћају страда у породичном ауту - зато што се деца ретко превозе по пропису.
Синоћ сам прошао пешке преко Трга и видео бициклисту доставне фирме да је испред носа прохујао пешацима на пешачком прелазу. Било је црвено за пешаке и очекивало се зелено. Бициклиста је могао да се помери мало даље (у лево), али није.
Срећа да је прошло без контакта, али обојица су терали инат.
Kako ovo sada kad ima ulazna/izlazna naplatna, pa mere prosecnu?1000 km auto puta ide bez problema sa nekoliko pauza. Ja imam sistem da vozim 150-170 i kada vidim auto iza sebe usporim na ograničenje (presretač) ili kada nailazim na petlju ili pumpu - isto usporim (radar). Za 4h 600 km u proseku. Nikada me nisu ulovili.
Hvala, bolje vas nasao!