Iluzionisti

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Oduvek sam se pitao kako neki ljudi umeju da izvode ovakve stvari...

Ovaj je majstor svog zanata.

Gledao sam neke mađioničare koji su za sve nas u publici uradili nezamislive stvari. Recimo, učinili su da dve-tri devojke jednostavno nestanu na sceni. Ali nisu uspeli da nateraju kosu da im raste na ćelavoj glavi. Dakle, mora da postoji logično objašnjenje.

Iluzionisti su svuda oko nas...

Najveći iluzionista svih vremena je Dejvid Koperfild.
On nema premca !

Zar nije Hudini?

- - - - - - - - - -

Mislim da se oni bave i magijom.Malo konsultujes đavola i tako to......Bar ovi vrhunski.z:shock:

Pa moraju malo. Mada ovaj što sam ga pomenuo u uvodnom postu nije mogao da natera kosu na ćelavoj glavi da mu ponovo poraste. Onda i nije neka magija.

Ja i dan-danas ne mogu da shvatim kako je nekom ćelavom mađioničaru uspelo da mu dve ženske nestanu sa scene... a ne može da natera kosu da mu raste na ćelavoj glavi... ili barem da je ljudi vide... :lol:

Da su mu dva muškarca nestala, pa da razume normalno orijentisano biće :rotf:

Čudili smo se i ja i moja žena. Ne razumem aluziju. Ima ovde i sexualno dezorijentisanih, koji se smeju sami sebi. :rida:

- - - - - - - - - -

na 15 min ima kako nestaje

E, baš ovako je bilo. Veliki plašt, bez "rupe" u podu, jer se sve odvijalo na trgu ispred pozorišta u Novom Sadu. Ćelavi mađioničar mahne plaštom i dve devojke nestanu. Nikome nije jasno kako. I žena i ja dan-danas se pitamo kako. A oboje smo intelektualci.

Čudili smo se i ja i moja žena. Ne razumem aluziju. Ima ovde i sexualno dezorijentisanih, koji se smeju sami sebi. :rida:

- - - - - - - - - -

E, baš ovako je bilo. Veliki plašt, bez "rupe" u podu, jer se sve odvijalo na trgu ispred pozorišta u Novom Sadu. Ćelavi mađioničar mahne plaštom i dve devojke nestanu. Nikome nije jasno kako. I žena i ja dan-danas se pitamo kako. A oboje smo intelektualci.

Mađionicari su najbolji intelektualci.Al samo oni znaju ko je od njih bolji vjestac....Kao i u svakoj bransi,Toni.....:snesko:

Back