ako sam se zaljubila u laznu sliku koju je prezentovao tokom flerta, bome, da bih ostala sa njim, morao bi lomiti kicmu i zavoditi me sve vrijeme
valjda volis onoga koji te zavodi a da toga i nije svjestan, svojom pricom, stavovima, ponasanjem, izgledom... svim onim sto tebi prija, a njemu nije napor, niti trud u cilju da te osvoji, vec njegov obrazac ponasanja
sa pedeset godina necemo moci izgledati kao danas, i svakako ga nece privlaciti vise toliko moja guza koliko nesto drugo... u tome i jeste car veza u kojima su se dvoje ljudi nasli, sto se ta veza razvija, mijenja, vremenom se i prioriteti mijenjaju, tako da cilj svakako nije zavoditi ga kao na pocetku veze, vec odrzati privlacnost onim sto je mozda primjereno godinama, srazu, onom sto imati medju sobom i iza sebe, voljeti i kolotecinu u koju se nekada upadne i pokusati dogradjivati sebe, svoje znanje, umijece, sticati iskustva, tako da necemo valjda doci do toga da smo na istom stupnju razvoja na kom smo sada, pa da dosadimo jedno drugom
tako da, cilj nije zavoditi njega, truditi se da uradimo stosta da bi se njemu diglo, vec da uzdizemo sebe, ucimo, trudimo se, istrazujemo u stvarima koje mi volimo i valjda ce i on u svemu tome naci dovoljan dio toga sto se mu izazvati krv da prostruji