I'll flirt with you forever...

upravo suprotno

taj opisani odnos imam sa drugovima i prijateljima,
minus seks
kada dodas seks - dobijas momka po tvojoj definiciji,
tj tebi je jedina razilka izmedju prijatelja i momka u tome sto sa ovim drugim spavas

meni nije jer, jelte, postoje i ljudi sa dubinom na svijetu ... jbga

Јбга, нисмо сви дубоки.
Наћи ћеш и ти ваљда неког ко ће моћи да те разуме. :heart:

Nije mu/joj rodjendan...
Nije vam godisnjica...
Samo je . . . leto.
Savrsen period za LJIS!!!
Kako biste je-ga iznenadili i oborili s nogu???
Da li i kako i dalje medjusobno flertujete? Mislite li da je to uopste potrebno kad se vec jednom zaljubite i veza krene svojim tokom, preraste u ljubav, ili ste uprkos mesecima ili godinama ili godinama i mesecima raspolozeni da jedno drugo zavodite kao na samom pocetku?:zper:

mislim da je potrebno
zavodim na razne nacine
medjutim, postoji granica preko koje sve to postane nekako "na silu"
onda je obicno vreme za "dovidjenja"

Potrebno je ponovno otkrivanje veze,a nije lose prisetiti se i pocetka ili igrati se ponovnog zavodjenja.Mada nije lose i uneti nesto novo u vezu ili necim skrenuti paznju.
Novo sexi rublje ili romanticna vecera ili romanticno putovanje,eventualno lazno izazivanje ljubomore su vec klisei,ali mozda i pale,djavo ce ga znati.Uglavnom,nema tu pravila vec kako kome dodje.

Nije mu/joj rodjendan...
Nije vam godisnjica...
Samo je . . . leto.
Da li i kako i dalje medjusobno flertujete? Mislite li da je to uopste potrebno kad se vec jednom zaljubite i veza krene svojim tokom, preraste u ljubav, ili ste uprkos mesecima ili godinama ili godinama i mesecima raspolozeni da jedno drugo zavodite kao na samom pocetku?:zper:

Ja mozda i preterujem sa tim. Mislim da svaki dan u vezi treba da bude kao na pocetku, sa sitnim iznenadjenjima i paznjom.

Nije mu/joj rodjendan...
Nije vam godisnjica...
Samo je . . . leto.

Jeste, kao na samom početku, pa ću ga zavedem nekom cicom koja liči na mene iz tog perioda pre hrista :mrgreen: mislim da bi ga to oborilo s nogu i vratilo emocije i sećanja:mrgreen:

zato što je paćenik koji se ježi
ičega što ima makar naznaku filozofskog.

paćenik je taj što te napravio, steram ti ga...

...kad već pominješ filozofiju sa svojih 18 godina, kakve veze ima flert sa filozofijom, majke ti...? :dash:

flert sa osobom s kojom si u vezi...? ...mislim...kakvo crno flertovanje kad si sa nekim često...

Poslednja izmena:
Nije mu/joj rodjendan...
Nije vam godisnjica...
Samo je . . . leto.

Nikad mi flert nije bio potreban..posto se tu maze i laze osecao bih se glupo da ostanem s devojkom koju sam folirao i ona mene..inace flert se zavrsava samo na tome..to tvrde iskusne udate i zauzete

ako sam se zaljubila u laznu sliku koju je prezentovao tokom flerta, bome, da bih ostala sa njim, morao bi lomiti kicmu i zavoditi me sve vrijeme

valjda volis onoga koji te zavodi a da toga i nije svjestan, svojom pricom, stavovima, ponasanjem, izgledom... svim onim sto tebi prija, a njemu nije napor, niti trud u cilju da te osvoji, vec njegov obrazac ponasanja
sa pedeset godina necemo moci izgledati kao danas, i svakako ga nece privlaciti vise toliko moja guza koliko nesto drugo... u tome i jeste car veza u kojima su se dvoje ljudi nasli, sto se ta veza razvija, mijenja, vremenom se i prioriteti mijenjaju, tako da cilj svakako nije zavoditi ga kao na pocetku veze, vec odrzati privlacnost onim sto je mozda primjereno godinama, srazu, onom sto imati medju sobom i iza sebe, voljeti i kolotecinu u koju se nekada upadne i pokusati dogradjivati sebe, svoje znanje, umijece, sticati iskustva, tako da necemo valjda doci do toga da smo na istom stupnju razvoja na kom smo sada, pa da dosadimo jedno drugom

tako da, cilj nije zavoditi njega, truditi se da uradimo stosta da bi se njemu diglo, vec da uzdizemo sebe, ucimo, trudimo se, istrazujemo u stvarima koje mi volimo i valjda ce i on u svemu tome naci dovoljan dio toga sto se mu izazvati krv da prostruji

ako sam se zaljubila u laznu sliku koju je prezentovao tokom flerta, bome, da bih ostala sa njim, morao bi lomiti kicmu i zavoditi me sve vrijeme

valjda volis onoga koji te zavodi a da toga i nije svjestan, svojom pricom, stavovima, ponasanjem, izgledom... svim onim sto tebi prija, a njemu nije napor, niti trud u cilju da te osvoji, vec njegov obrazac ponasanja
sa pedeset godina necemo moci izgledati kao danas, i svakako ga nece privlaciti vise toliko moja guza koliko nesto drugo... u tome i jeste car veza u kojima su se dvoje ljudi nasli, sto se ta veza razvija, mijenja, vremenom se i prioriteti mijenjaju, tako da cilj svakako nije zavoditi ga kao na pocetku veze, vec odrzati privlacnost onim sto je mozda primjereno godinama, srazu, onom sto imati medju sobom i iza sebe, voljeti i kolotecinu u koju se nekada upadne i pokusati dogradjivati sebe, svoje znanje, umijece, sticati iskustva, tako da necemo valjda doci do toga da smo na istom stupnju razvoja na kom smo sada, pa da dosadimo jedno drugom

tako da, cilj nije zavoditi njega, truditi se da uradimo stosta da bi se njemu diglo, vec da uzdizemo sebe, ucimo, trudimo se, istrazujemo u stvarima koje mi volimo i valjda ce i on u svemu tome naci dovoljan dio toga sto se mu izazvati krv da prostruji

Svidja mi se pristup temi :klap:

Back