I'll do it my way ;)

Pa ne teram inat namerno... jednostavno radim onako kako ja mislim da treba. Ne u smislu da ako mi neko iskusniji kaze da ili ne, da ga ne poslusam (dobro ponekad) nego u pravcu da postujem svoje stavove... Ne vidim poentu u namernom inatu!? Ako ti neko da savet, a prosao je isto i zna iz iskustva, zasto ga ne poslusati? I cemu sav trud i saveti ako ih neces ni razmotriti? Ali uvek prema osecajima...

Ja se inatim svima od kada sam se rodila :?
Znaci,moje drugarice su prestale da pokusavaju da uticu na mene jer sam uzasno tvrdoglava i obozavam da radim po svom bas kad neko hoce drugacije...nekad skontam da pretjerujem pa se malo primirim,ali to ne traje dugo :roll:

Sweet_Jane:
Ne znam jel bila tema ili ne al sve jedno....dakle....

Jel volite da se inatite?Da li vas bas briga o tome sta drugi misle o nekim vasim postupcima, da li ne prihvatate nicije savete?Jel vam nije mnogo vazno da li su vasi postupci ispravni, samo radite nesto da bi ste drugima terali inat?Ili su vam misljenja i saveti drugih mnogo bitniji od sopstvenog suda?

Ja volim da teram inat, ali u nekoj meri... Najvise roditeljima, nastavnicima i osobama do kojih mi nije stalo... Cesto prihvatam savete ali ih retko kad praktikujem. Ali ne radim to stalo. U glavnom mi sve to zavisi od raspolozenja... A vama?

Joj gde me nadje....strashno...pa ja sam upravo takva.i sa dechkom se uvek posvadjam samo zbog toga...mnogo sam tvrdoglava i stalno se inatim....jbg srpkinja sam!

Bojan (Mica) Luparevicj. :)

ja se ne inatim. osim kad me ne zahvati moje pubertetsko nasledje, a to je retko.
al chini se suprotno zato shto sam uvek do kraja pri svome, kad sam uveren u to.
a tako je chesto.

joj sad sam se bash zeshce posvadjala sa mojima...mislim da koliko sam se drala da je cela zgrada pucala...ne znam shto ali brzo "prsnem" i onda sam u haosu jer ne znam kako to da kontrolishem....srecom nekako sam se smirila mada i dalje nastavljam po svom....nikako ne mogu da prihvatim mishljenje drugih vec samo mora da bude onako kako sam ja zamislila i onako kako ja hocu....da li to moze da se ipravi? :roll:

Sweet_Jane:
Ne znam jel bila tema ili ne al sve jedno....dakle....

Jel volite da se inatite?Da li vas bas briga o tome sta drugi misle o nekim vasim postupcima, da li ne prihvatate nicije savete?Jel vam nije mnogo vazno da li su vasi postupci ispravni, samo radite nesto da bi ste drugima terali inat?Ili su vam misljenja i saveti drugih mnogo bitniji od sopstvenog suda?

Ja volim da teram inat, ali u nekoj meri... Najvise roditeljima, nastavnicima i osobama do kojih mi nije stalo... Cesto prihvatam savete ali ih retko kad praktikujem. Ali ne radim to stalo. U glavnom mi sve to zavisi od raspolozenja... A vama?

postoji jedan chovek koga slusham vishe nego caleta i kevu(nemojte sad pomisliti da sam neki sektash:lol:). to je prijatelj mog caleta.chovek je u zivotu prosho sve i svashta i poshtujem njegove savete i mishljenja. roditeljima nikad nisam terao inat ili se bar ne secam.
ne volim kad neko komentarishe kako vozim
ne volim kad mi se neki laik mesha u poso.
ne volim kad mi neko dobacuje glupo komentare
ne volim kad mi se neko mesha dok igram shah(igraj ovo, igraj ono)

umem da teram inat, najchesce kad mi neko dobaci ''shta vozish kao neka baba, zgazi to"...PA BASH IMA DA VOZIM POLAKO...itd,itd...trenutno mi nishta ne pada vishe na pamet, dopisacu:-)
mozda sam malo omashio, ali dobro

Dovla:
@d4ch4

Ovo kao da sam ja pisao... samo sto ja ne bih napisao ono za sah jer ga ne igram, ali bih napisao nesto za komp verovatno :D

bavio sam se ja i rachunarima. na poslednjem sistematskom sam dobio dioptriju 0.5 i sad ih izbegavam. mada, sad me opet vuche kad gledam za kakve sajtove moji drugovi uzmu po 100evra:roll:....mislim... 5minuta downloda+5stranice texta:roll:

Dovla:
Resenje tvog problema => TFT i milina :D

rachunar imam od 3 razreda, famozni 486 sa win 3.11 (20mhz, kad pritisnesh chaarobno dugme TURBO 40mhz)
prvi kvar, procesor, 400 nemachkih maraka
narasvno, tad sam smo znao da udjem u stuns.exe, danger.exe, wolf3d.exe8-)
kasnije je uletela jedna luda mahina p1 na 133 i win95
tad je pochelo cepanje quake-a po celu noc
posle ulece mahina amd k6 na 300mhz, azdaja koja se boga mi furala do 99-00.
posle sam manjao ko charape

sve sam ti ovo ispisao da bi ti na kraju rekao da je posle svega toga TFT uleteo tek 2002/2003 (vishe se i ja ne secam) priceton d520,d630...zaboravio sam mu oznaku. znachi skoro 10god sam bio bez TFT-a.
inache, ovaj princeton je odavno zavrshio kod uje jer mu je bio potrebniji nego meni, a i nerviralo me da igram CS sa 60frama u sekundi pravo da ti kazem:)
sad chekam neku akciju pa da zabodem jednu sedamnesticu za 200evra i bole me uvo.
a shta me je najvishe pogodilo je to shto mi niko u porodici, familiji, shiroj familiji ne nosi naochare za vid.

Back