- Poruka
- 942
Tako je..a ludake poput njega moze da prepozna na kilometar tako da ces samo da se izblamiras kada te bude otkacio....mawa_45:Pa kad mu budes trazio da se slikate,kakaw si kreten,otkacice te...
ume on da proceni ljude
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je..a ludake poput njega moze da prepozna na kilometar tako da ces samo da se izblamiras kada te bude otkacio....mawa_45:Pa kad mu budes trazio da se slikate,kakaw si kreten,otkacice te...
ume on da proceni ljude
Andjelčić:Tako je..a ludake poput njega moze da prepozna na kilometar tako da ces samo da se izblamiras kada te bude otkacio....
E pa onda je bolje da se slikas sa njim! Pa da umres od straha.......ali stvarno umres!!!!!banegad:sta vi mislite da li bi mi mozda dao autogram kad vec nece da se slika sa mnom
a mozda je i bolje da se ne slika sa mnom
mislim da bih umro od straha
Billie Jean:Ne bi ti dao ni autogram !!! Rekao bi:Hvala Bogu,umro je od straha da ga ne gleda ovaj svet vise,nisam morao ja da ga ubijam !!!![]()
i to sto kazesAndjelčić:E pa onda je bolje da se slikas sa njim! Pa da umres od straha.......ali stvarno umres!!!!!
Da ne bi vise kenjao na forumu.....
Da,dosao bi samo da kazebanegad:sta mislis kad bih umro da li bi mi ilija dosao na sahranu
Ma ne da bi dosao...nego bi dotrcao na tvoju sahranu da ti pljune na grob za pokoj dusi....i da nikad ne mozes miran da pocivas u svoj stanu pod zemljom.... 8-) 8)banegad:i to sto kazes
samo je smrt sigurna
sta mislis kad bih umro da li bi mi ilija dosao na sahranu
Andjelčić:Ma ne da bi dosao...nego bi dotrcao na tvoju sahranu da ti pljune na grob za pokoj dusi....i da nikad ne mozes miran da pocivas u svoj stanu pod zemljom.... 8-) 8)
hehe, da ti pljune na grob za pokoj dusiAndjelčić:Ma ne da bi dosao...nego bi dotrcao na tvoju sahranu da ti pljune na grob za pokoj dusi....i da nikad ne mozes miran da pocivas u svoj stanu pod zemljom.... 8-) 8)