Ilić: Okupimo se oko Tome

Ma kazem ja... 'oce Velja da se prikaci na Nikolicev brod, posto je procenio da je Kostinicin potonuo ispod cenzusa (a bez NS jos lakse).

I odmah Samardzic porucuje (naravno, samo produzava Kostunicino misljenje)... pa prerano je... pa ovo... pa ono... Sujete su k'o planine, nosevi rezu oblake.

Rezultat svega ce da bude koalicija SNS/NS (a mozda i samo SNS ionako je slicno ;) ) umesto DSS/NS.

Slažem se, analogija je ista ... samo što se LDP skuplja neuspešno a G17+ se ne lepi kad mi to nećemo nego samo kad hoćemo ... dok SNS prihvata sve živo što se zakači koliko su jadni željni vlasti ...

А ви толико сте били очајни да сте скоро 25 одсто мандата у коалицији дали странци којој је популарност на нивоу статистичке грешке.
Није него :lol:

А ви толико сте били очајни да сте скоро 25 одсто мандата у коалицији дали странци којој је популарност на нивоу статистичке грешке.

Ima nesto cudno u drzavi Danskoj... G17 je jedina stranka koja nikada nije izasla sa vlasti, od 2000te do danas :eek:

Kome G17, tome i vlast... A sad, koga ce jos da prikace... Malo zabavljaju narod ;)

U boldovanom je ključ ... mi bili očajni pa rešili svoj problem jer su nas izglasali a neko godinama najavljuje dolazak na vlast a ono ne ide pa ne ide ... pa malo promeni orijentaciju, ublaži stavove ... i opet ne ide :lol: Hoće to da izazove gadne frustracije :mrgreen:
Koliko puta je najavljivao povlačenje ako još jednom pukne?

Back