Ilić kandidat za predsednika 2008

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eremita:
Можеш ти да "мрзиш народњаке" колик год хоћеш - али сценарио ће бити следећи:
Веља улази у игру за председника Србије, а то значи да ће оседела Барбика ДОБИТИ ШУТ КАРТУ ... јер ће у тој комбинацији Тома добити највише гласова.

Тако да ће исход у другом кругу гласања бити или Тома или Веља........ а ја сам сигуран да ћеш и ти у тој понуди ХИТНО ГЛАСАТИ ЗА ВЕЉУ ИЛИЋА ... :lol: :lol: :lol:
а и цео ДС......ахахахаааааа............
oce oce
kandidovace se i barbika i selja
pa ce barbika u drugi krig
a ja glasam za tomu u oba sluchaja 8)

sem ako se barbika ne urazumi pa obori vladu u toku meseca!

filatelista:
ti da imaš živana hebavao bi nešto :roll: , a ne kenjao ovde na forumu, tako nemoj o tome...bolje svoju sramotu drži u svoja četiri zida. :-D :-D

Па ја стварно не знам шта да ти одговорим на ово а да буде иоле пристојно, једино да се негде нађемо па да те са тим истим мојим повеликим паламаром тј. "живаном" треснем по челу... онда ћеш ваљда схватити... :evil: :evil: :evil:

eremita:
Па ја стварно не знам шта да ти одговорим на ово а да буде иоле пристојно, једино да се негде нађемо па да те са тим истим мојим повеликим паламаром тј. "живаном" треснем по челу... онда ћеш ваљда схватити... :evil: :evil: :evil:
Канда ти тим твојим ''паламаром'' ниси дуго ''отресао'' некога...

Glasanje za predsednika 2008 neće biti za najboljeg već protiv najgoreg a njih je puno a najveći međ njima, izuzetna kretenčina ..... mislim je imenovanje nepotrebno , to i mala deca danas vide. Kad ga vidim proklinjem taj dan tj. 5 0ktobar j.... ga ko ga izmisli a mene ko zadrži ...........

Back