Taman kada misliš da si prokljuvio Komšiju, on napiše panegirike Velimiru Iliću...
Sad postaje jasnije zašto je hteo da se Đilas priključi Levici Srbiji i druge
ideje.
Никакви панагирици, само указивање на просту чињеницу коју ти као и обично превиђаш. А то је да је Веља Илић као
латифундиста далеко успешнији, профилисанији и заправо
једини прави десничар који може чистим новцем из
сопствене производње да финансира партију, а за разлику од свих теби тако драгих ликова на псеудо-десничарском "менију". Како од СПС-овског сина и бившег "жутаћа", сада већ проваљеног перача пара Вука Јеремића који то ради за светске преваранте и "економске убице", тако и од самоумишљеног "лидера" Бошка Обрадовића који је после удаљавања Срђана Нога сада и буквално остао сам као препознатљиво лице у "Дверима" и који је уцењен од Вучићеве тајне полиције због
крадуцкања из страначке касе и ненаменског трошења новца добијеног од хиландараца. Мрзи ме сада да набрајам и осталу псеудо-десничарску боранију која ти је толико драга и у коју ти и даље верујеш.
А што се тиче левице, ја и сада тврдим да Ђилас прави грешку са "новим ДОС-ом" у коме би се нашли заједно троцкиста Борко Стефановић и нео-љота Бошко Обрадовић, проваљени перач пара Јеремић и његов идеолог, штребер Чеда Антић, ДС, СДС, Синдикат "Слога" (једина групација са инфраструктуром поред ДС-а), дверци и ко зна ко све не.
Када се већ декларисао као левичар, друг Ђидо је требао или да подигне Левицу Србије на ниво "српске Сиризе" и то тако што би у исту
уложо паре, или да својим парама направи сасвим нову левичарску партију без Левице Србије односно са могућношћу да се ЛС колективно прикључи тој хипотетичкој новој партији или покрету, а не да буде "члан коалиције". Јер, највећи проблем Левице Србије није био ни одлазак сарадника Вучићеве тајне полиције Јова Бакића у најделикатнијем моменту, ни Борково кокетирање са дверцима и локалним десничарским главоњама, ни Боркова зачуђујућа неинвентивност у кампањи 2016те, ни разнородне групације у самој странци од радикалних и високо-образованих младих левичара са ФФ до бивших жутих ("два света" што би се рекло), већ је главни проблем ЛС било
финансирање исте, јер Борко није знао / није могао да обезбеди финансирање странке.