Ilić bi da se igra Milana Martića

A i ovo...kako li me nije iznenadilo...missim od koga potice :lol::lol::lol::lol::lol:

CITAT >

:rolleyes:

NOVI SAD - Novosadska Televizija "Most" optužila je danas jednog člana Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) da je pretio toj medijskoj kući. Kako se navodi u saopštenju Televizije "Most", taj neimenovani član LSV-a je novinarki ove televizije danas, uoči konferencije za novinare te stranke, rekao da će "ukoliko dođe do nove revolucije, ta televizija biti šesta na spisku onih koji će biti zapaljeni i da on nosi pištolj kojim je uvek spreman da reaguje".
:mad:

I jos jedan citat a ima veze sa temom...pa ko shvati, odavno je i shvatio >:cool:

Iz knjige Portreti iz Srbije koju je napisala norveska novinarka Osne Sejerstad >

CITAT >

...rekao mi je premijer Zoran Djindjic tog suncanog prolecnog dana, dok smo sedeli na zadnjem sedistu njegove crne limuzine >:cool:

> Srbi su lenji, nedisciplinovani i liseni svake .......itd.....

:confused:

p.s. nemam vremena da sve prepisujem...kasnije...meni je i ovo dovoljno a na to naidjoh vec na 10 oj strani knjige...sta li me tek ocekuje kasnije..ukoliko budem imala zeludca da procitam celu knjigu? ?:roll::confused:

Peta kolona, izdajničke grupe, plaćenici i špijuni... ovaj film smo već gledali.

Svaka budala koja nema pravi argument ima pravo da kvalifikuje svakog ko drugačije misli kao unutrašnjeg neprijatelja. Svaki put kada Srbiju dovedu u slepu ulicu oni bi još i da je zalepe za zid. To nazivaju patriotizmom. Primitivci i moroni. Nije im dosta tekućih problema pa stvaraju nove, samo da što više zapetljaju i ostanu što duže u svojim foteljama.

Žalosno je da zavisimo od odluka takvih kapitalnih bolida... :-x

Film smo već gledali, ali nije prikazan do kraja, sada gledamo ostatak!:D

Jedno je misliti na štetu Srbije, a drugo je i RADITI na štetu Srbije! Još samo da dogovorimo šta je interes Srbije!?

Back