rile_laki_oblak
Iskusan
- Poruka
- 5.346
sta mislite vi, smuvate se sa nekom forumasicom, i ona vam, posle nekog vremena, kad izadjete, pripijana kaze: 'ili se vracamo rano, ili ti vozis!", a vi ste na rodjendanu kod vaseg druga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta mislite vi, smuvate se sa nekom forumasicom, i ona vam, posle nekog vremena, kad izadjete, pripijana kaze: 'ili se vracamo rano, ili ti vozis!", a vi ste na rodjendanu kod vaseg druga?
То је немогућа ситуација.sta mislite vi, smuvate se sa nekom forumasicom, i ona vam, posle nekog vremena, kad izadjete, pripijana kaze: 'ili se vracamo rano, ili ti vozis!", a vi ste na rodjendanu kod vaseg druga?
Ma, kakvi, ja uvek vozim.. Trezna il` pijana,vozim bolje od mnogo muskaraca.. Mislim, imam vise predjenih kilometara u rikverc nego oni unapred![]()
Oš se trkamo oko Slavije?![]()
Pera Mitić
![]()
Uf,jos ako voli karanfile eto perverzije
ako ne voli
Ma voooliii ih, samo se pravi![]()
Hehehe,ajde odoh da ne narusavam odnose
nemoj samo posle da se zalis kad bude-vrati Perici uvo
Može, ali onda noćom
Pa te posle vodim u Mek na šejkić![]()