Il grando de finale:Jack Torrance(The Shining) vs Travis Bickle(Taxi Driver)

Jack Torrance vs Travis Bickle

• Jack Torrance

• Travis Bickle

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trevis je baziran na stvarnom liku ne zna tacno na kom ... Lik se osisao na celavo zato sto je hteo da pokaze kako se oseca iznutra, golo po njegovim recima ...

CKM je pisao o tome ...

U De Nirovoj biografiji, za koju sam ti rekla da sam je kupila nedavno, pise ovo sto sam ja napisala.
Tacno je i za tog psihopatu. Ali ovako- lik nije potpuno baziran na njemu, nego je izmedju ostalog psihopata po imenu Arthur Bremer posluzio kao jedna od inspiracija. On je pucao na guvernerea Wallace-a '72 i paralizovao ga.
De Niro je koristio dnevnik tog psihopate kao inspiraciju da izgradi svoj lik. Pol Sreder je citao dnevnik, De Niro ga snimio na magnetofon kako cita i kasnije preslusavao to da bi se uziveo.
Inace, Srederov scenario se ne bazira skroz na dnevniku tog psihopate, on im je posluzio kao jedna od inspiracija.
U knjizi ne pise da se psihopata sisao na Mohawk, pise ovo za vijetnamske veterane sto sam ja napisala.

Ako knjiga laze i ja lazem :)
Znaci, postojao je psihopata koji je posluzio kao jedna od inspiracija za lik, ali se nije sisao na Mohawk i nisu dobili tu ideju od njega.

Poslednja izmena:
Vrijeme je da proglasim najlika svih vremena po izboru foruma krstarice a to je:
TRAVIS BICKLE
F2005041414523900000.jpg

taxidriver2_jpg.jpg

Travis je otvorio i zatvorio turnir.
Viva las Travis:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back