Иконе 80-их

Bastiani

Poznat
Poruka
7.627
Преглед свих ликова који су обележили 80-те. Избор фотографија: у духу времена и моде тог времена, која је иначе доста препознатљива.

Занимљивост: сви ликови су женски. За мушке ликове уопште нема ничега што би их везивало за ту деценију. Бар тако ја мислим. А ко мисли друкчије, наравно, томе служи форум.

Почињемо са оном од које је све почело.

Бо Дерек

Ево једне аутентичне иконе. Да је живела у време икона, била би и на икони. Романтична лепота у време када се сматрало да је романтика превазиђена.

Настасја Кински

Бар за једно од ове две постоји прича да је некад била мушко, а кад их данас гледам, надам се да је та прича истинита. Застрашујућа је помисао да су се родиле као женско. Али, некада:

Грејс Џонс
и Бригите Нилсен

Две Кели. Где је од ЛеБрок и остала само иконичка представа [I]жене у црвеном[/I]

и сексуално мање харизматична МекГилис. Али ја ипак мислим да је то прави лик из 80-их.

Jennifer Grey
jennifer-grey-dirtydancing9.jpg

kim besindzer, mada je ona 80e na devedesete ali ipak
http://3.***************/-ZEDkMubFamY/TktKtK_NQII/AAAAAAAAB8Q/4XDQe66m2Gk/s1600/Kim-Basinger-actor-de-cine-fotos.jpeg

a bruk šidls se afirmisala i pre devedesetih?
http://3.***************/-1K3iMqH0Cfo/TiWsWEeFGiI/AAAAAAAAAmc/nZEFi5bGTac/s1600/Brooke+Shields+%25285%2529.jpg

al pošto smo najviše ovih što vuku ka devedesetima, evo i ove što je zrela uplovila u osamdesete o kojim ovde i jeste reč
farrah_fawcett.jpg

i moj neobjašnjivo zbog čega, ali lični favorit, u stvari znam zbog čega zbog reklame za kuguara , ima i onu mačku u reklami ko ceca, pa eto krv nije voda :rumenko:

Ako se ijedan glumac moze smatrati ikonom '80-ih ,onda nema boljeg kandidata od ...

slavko-timac-original.jpg

Vreme kada je ostvario najvise svojih uloga ,od kojih se ne zna koja je bila "antologijskija" !!!

Fantasticni "veciti mladic" jugoslovenskog igranog filma ...Slavko Stimac :klap: !

Застрашујућа је помисао да су се родиле као женско.
nemam pojma o čemu pričš brižit nilsen je lepota nevidjena back in time i to ženska fina suptilna lepota
i super telo takodje , nju su operacije upropastile danas i možda ti se zbog visine čini trans, inače ništa spektakularno oko njene vagine ne bi trebalo da se špekuliše, barem sam ja takog dojma.

Back