Ikodinović: Nisu imali ni za kiflu, a sada su u automobilu od 150.000 evra

Taj Ikodinović je lep komad budale

Očigledno je proćerdao to malo novaca što je zaradio , loše upravljao , pa sada koristi svoje ime da zaradi nešto parica od onoga ko želi da svoje planove ostvari

Po ko zna koji put se iza nekih priča krije neka dublja namera

I opet ista taktika džeparoša - jedan zamajava pričom, dok se drugi sprema da zavuče ruku u džep...
Kakav god da je niko ne može reći da to što je naveo nije tačno.

Ha je6iga Ikodinovicu eto npr dok si ti jahao 200 na sat sa onom tvojom pevaljkom i ja sam se pitao u čemu je fora sa jedan plivac i pevaljka mogu da žive ovako raskosno a toliki ljudi i mladini školovani i oni sa iskustvom krpe dupe.

Šta se ti može. Sad posto sinpopusio kod SNS ti sacekaj lepo da dodju drugi pa primeni u praxi stečeno znanje
“Jedan plivac” :lol: ... Daca Ikodinovic ima vise medalja (17) pod srpskom zastavom sa evropskih, svetskih, olimpijskih itd. igara nego vecina ucesnika ovog foruma zavrsenih razreda skole.

Daj reci kako bi jedan takav covek trebao i zivi u normalnoj drzavi, koja nije u Africi recimo?

nemojte tako, ......garantujem da Novak Djokovic poznaje svih 30 slova i da zna mnozenje i delenje do 100 ......i to bez digitron.
Sportisti nisu politicari pa da nemaju zavrsen bar prvi razred osnovne skole.
Samo sto sportista pare zaradjuje posteno,mozda nije u redu da zaradjuju toliko,ali je novac posten i nije ukraden...
Za razliku od politikana svih vrsta koji pljackaju raju.....

“Jedan plivac” :lol: ... Daca Ikodinovic ima vise medalja (17) pod srpskom zastavom sa evropskih, svetskih, olimpijskih itd. igara nego vecina ucesnika ovog foruma zavrsenih razreda skole.

Daj reci kako bi jedan takav covek trebao i zivi u normalnoj drzavi, koja nije u Africi recimo?

Da li si nekada cuo za inž Nikolu Mirkova, on je projektovao kanal sistem DTD pa je ziveo i radio kao obican čovek. Koliko imaš hirurga koji svakodnevno spasavaju živite pa opet rade do 65 i žive lepo ali bez razbacivanja i niko ji ne zna za njih ?

Ako idemo logikom da je Ikodinović to zaslužio onda je svako kojima pare to zaslužio ? Ne znam čemu ljutnja ? I otkud je Ikodinović siguran d a neko ne zaslužuje da ima skupocen auto samo zato sto je Dača procenio. Da ne treba da ima ?

Da li si nekada cuo za inž Nikolu Mirkova, on je projektovao kanal sistem DTD pa je ziveo i radio kao obican čovek. Koliko imaš hirurga koji svakodnevno spasavaju živite pa opet rade do 65 i žive lepo ali bez razbacivanja i niko ji ne zna za njih ?

Ako idemo logikom da je Ikodinović to zaslužio onda je svako kojima pare to zaslužio ? Ne znam čemu ljutnja ? I otkud je Ikodinović siguran d a neko ne zaslužuje da ima skupocen auto samo zato sto je Dača procenio. Da ne treba da ima ?
Јел си чуо за Тихомира Бајића.

Moras da shvatis da to SNS botovima npr. nije apsolutno bitno. Nebitno je da li si Srbin, da li si patriota, obrazovan, pametan, bitno je da si njihov, pa makar bio glup ko kurazz.

Ikodinovic nije zaradio novac namestajuci tendere ili slicnim kumovsko/mafijaskim semama.
U tome je razlika a da li sportisti zasluzuju toliki novac,naravno ne.....

Nisam se ja ljutio, samo je glupo prozivati jednog vrhunskog sportistu koji je dao maksimum za drzavnu zastavu i pozitivnu afirmaciju Srbije tokom godina koliko je predstavljao istu.

Ne znam ko je Mirkov ni ko su neki hirurzi i jeste trebali bi da su placeni bolje, ali ne menja cinjenicu da i Argentina i Portugal imaju hirurge koji rade za kikiriki i niko ih ne poznaje u odnosu na Mesija i Ronalda.

Tema nije filozofska, sve sto sam hteo da kazem je da neko sa 17 medalja sa evropskih, svetskih i olimpijskih igara mora da ima kafanu da bi preziveo a neko vozi auto od $150,000 preko noci a juce nije imao da plati racun.
Sve je jasno.

Samo sto sportista pare zaradjuje posteno,mozda nije u redu da zaradjuju toliko,ali je novac posten i nije ukraden...
Za razliku od politikana svih vrsta koji pljackaju raju.....
pa sad dal ga posteno zaradjuju.............? Danas se sve prodaje i kupuje, svaka igra, rezultat.....i sve je u funkciji propagande i medija. Biti deo takvog sistema , prihvatiti njihovu igru i kalkulacije, samo po sebi je daleko od morala i postenja. SAMA CINJENICA DA JE NEKO "ZVEZDA" , U DANASNJEM SVETU, POKAZUJE DA JE I TAJ NEKO UBACEN U "SCENOGRAFIJU" .................................

BITI USPESAN U DANASNJEM SVETU JE KRAJNJE SUMNJIVA CINJENICA O KVALITETU I SPOSOBNOSTI . TO SVI ZNAMO.

Nedavno je jedan propagandno-medijski tajkun izjavio : DAJTE MI BABU I JA CU OD NJE NAPRAVITI ZVEZDU FOTOMODELA.

Back