Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
"Mi zaslužujemo mnogo bolje", naveo je Ikodinović.
Не.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Mi zaslužujemo mnogo bolje", naveo je Ikodinović.
Kakav god da je niko ne može reći da to što je naveo nije tačno.Taj Ikodinović je lep komad budale
Očigledno je proćerdao to malo novaca što je zaradio , loše upravljao , pa sada koristi svoje ime da zaradi nešto parica od onoga ko želi da svoje planove ostvari
Po ko zna koji put se iza nekih priča krije neka dublja namera
I opet ista taktika džeparoša - jedan zamajava pričom, dok se drugi sprema da zavuče ruku u džep...
“Jedan plivac”Ha je6iga Ikodinovicu eto npr dok si ti jahao 200 na sat sa onom tvojom pevaljkom i ja sam se pitao u čemu je fora sa jedan plivac i pevaljka mogu da žive ovako raskosno a toliki ljudi i mladini školovani i oni sa iskustvom krpe dupe.
Šta se ti može. Sad posto sinpopusio kod SNS ti sacekaj lepo da dodju drugi pa primeni u praxi stečeno znanje
Samo sto sportista pare zaradjuje posteno,mozda nije u redu da zaradjuju toliko,ali je novac posten i nije ukraden...nemojte tako, ......garantujem da Novak Djokovic poznaje svih 30 slova i da zna mnozenje i delenje do 100 ......i to bez digitron.
Sportisti nisu politicari pa da nemaju zavrsen bar prvi razred osnovne skole.
“Jedan plivac”... Daca Ikodinovic ima vise medalja (17) pod srpskom zastavom sa evropskih, svetskih, olimpijskih itd. igara nego vecina ucesnika ovog foruma zavrsenih razreda skole.
Daj reci kako bi jedan takav covek trebao i zivi u normalnoj drzavi, koja nije u Africi recimo?
Јел си чуо за Тихомира Бајића.Da li si nekada cuo za inž Nikolu Mirkova, on je projektovao kanal sistem DTD pa je ziveo i radio kao obican čovek. Koliko imaš hirurga koji svakodnevno spasavaju živite pa opet rade do 65 i žive lepo ali bez razbacivanja i niko ji ne zna za njih ?
Ako idemo logikom da je Ikodinović to zaslužio onda je svako kojima pare to zaslužio ? Ne znam čemu ljutnja ? I otkud je Ikodinović siguran d a neko ne zaslužuje da ima skupocen auto samo zato sto je Dača procenio. Da ne treba da ima ?
“Jedan plivac”... Daca Ikodinovic ima vise medalja (17) pod srpskom zastavom sa evropskih, svetskih, olimpijskih itd. igara nego vecina ucesnika ovog foruma zavrsenih razreda skole.
Daj reci kako bi jedan takav covek trebao i zivi u normalnoj drzavi, koja nije u Africi recimo?
Ikodinovic nije zaradio novac namestajuci tendere ili slicnim kumovsko/mafijaskim semama.Da li si nekada cuo za inž Nikolu Mirkova, on je projektovao kanal sistem DTD pa je ziveo i radio kao obican čovek. Koliko imaš hirurga koji svakodnevno spasavaju živite pa opet rade do 65 i žive lepo ali bez razbacivanja i niko ji ne zna za njih ?
Ako idemo logikom da je Ikodinović to zaslužio onda je svako kojima pare to zaslužio ? Ne znam čemu ljutnja ? I otkud je Ikodinović siguran d a neko ne zaslužuje da ima skupocen auto samo zato sto je Dača procenio. Da ne treba da ima ?
Pozeljno je glup i mutna proslost,lakse je za kasniju manipulaciju....Moras da shvatis da to SNS botovima npr. nije apsolutno bitno. Nebitno je da li si Srbin, da li si patriota, obrazovan, pametan, bitno je da si njihov, pa makar bio glup ko kurazz.
Nije lako ljudima iz show businessa kad ostanu bez kinte jer oni su navikli da žive ko bogovi i da im se masa divi.
A drugo, vaterpolo nije bas plaćen kao fudbal ili tenis pa kad odeš u penziju moraš pažljivo sa novcem. Ne možeš otvoriti kafić i onda održavati najtraženiju cicu u Vojvodini
Kakav god da je niko ne može reći da to što je naveo nije tačno.
Da li si nekada cuo za inž Nikolu Mirkova, on je projektovao kanal sistem DTD pa je ziveo i radio kao obican čovek. Koliko imaš hirurga koji svakodnevno spasavaju živite pa opet rade do 65 i žive lepo ali bez razbacivanja i niko ji ne zna za njih ?
pa sad dal ga posteno zaradjuju.............? Danas se sve prodaje i kupuje, svaka igra, rezultat.....i sve je u funkciji propagande i medija. Biti deo takvog sistema , prihvatiti njihovu igru i kalkulacije, samo po sebi je daleko od morala i postenja. SAMA CINJENICA DA JE NEKO "ZVEZDA" , U DANASNJEM SVETU, POKAZUJE DA JE I TAJ NEKO UBACEN U "SCENOGRAFIJU" .................................Samo sto sportista pare zaradjuje posteno,mozda nije u redu da zaradjuju toliko,ali je novac posten i nije ukraden...
Za razliku od politikana svih vrsta koji pljackaju raju.....