- Poruka
- 4.865
Море пиши ти ћирилицом не измотавај се, гајевица је хрватско писмо. (Мала дигресија, удаљавање, зашто си узео такво корисничко име, које значи мајмун?)
kakav sada majmun ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Море пиши ти ћирилицом не измотавај се, гајевица је хрватско писмо. (Мала дигресија, удаљавање, зашто си узео такво корисничко име, које значи мајмун?)
nejde mi č i ć ili đ i dž pa da ne ispadnem nepismen
И у латиници се разликују, то није довољан разлог.
Иначе, рекао сам да би обједињавање на ијекавици и латиници гајевици брзо довело до признавања само хрватског језика (за све). Зато о томе више не размишљај.
Наравно, тоскански им је наддијалекатски, кад се каже италијански, мисли се на тај говор, кад странац хоће да учи италијански учи тај говор.sta je onda sa italijom ? tamo nitko ne dovodi u pitanje zajednicki toskanski na kome je stvorena najljepsa knjizevnost a imaju bezbroj dijalekat i mnogo razlicitijih nego kod nas . oni se uopce ne razumiju ako su iz sicilije i iz venecije .
zato sam ja za ijekavsku latinicu i problem rijesen . ipak je dubrovnik stvorio najljepsu knjizevnost .![]()
Мислим да постављач теме може да постави анкету...hajde da bar za kraj zajedno zamolimo moderatora za anket .