Ih ti tipovi:)

onaj s malo veza

Da se pridruzhim :)

Sa manje veza.

Onaj koji ima previse - nije za upotrebu vise :mrgreen:
barem sto se tice mene...

Oni sa manje, naravno.
Ne zato sto sam ljubomorna, tesko mi da podnesem sto je imao,voleo toliko zena...nego sto se plasim bolestina! :sad2:
Ne kapiram muskarce koji se ponose velikim brojem zena, mozda on misli da je svalercina, ja za takvog mislim da je pokretna zaraza na dve noge.

tčkao matčke :flert:
:rumenko:

obrnes, okrenes ispadne da muskarci uopste ne valjaju. ne valja puno, ne valja malo, ne valja kratko, ne valja dugo...:lol:

zaljubim se ja, ali obicno me privuce iskustvo u svakom pogledu.
najgori smo...ako smo plavi sto nismo crni
ako smo crnomanjasti sto nismo smedji..
ako nam je boja ociju svetla sto ni sucmurasta..
ako imamo iskustva nismo dovoljno emotivno stabilni..ne valjamo:lol:
ako ti je mali onda nije dovoljan..
ako je dugacak onda nije debeo..
ako dugacak i debeo onda je prevelik..
kako god sve vam nismo po volji,,,

ehhhh sve sam u pravu..
sad cu da otvorim temu na zenama:mrgreen:

vis ti ovo druze..
kazu da muskarac koji je imao vise pichaka nije povoljan..
kazem ja da one traze one smotane..da bi dominirale..
aman nijedna nece da komentarise na to jer sam u pravu :mrgreen:
osim ^^ svaka cast;)
pa ništa drugo ne može da se zaključi iz toga "one sa manje", osim toga da im ne treba netko ko ima iskustva sa ženama, da ne bi bile manipulisane i da bi lakše manipulisale...
mada da sam ja žensko za mene bi bio izazov da sretnem nekog iskusnog pa da se ćeramo
e sad...jabi volo da me neka demantuje i da mi objasni što vole one sa manje iskustva, kad se to protivi logici
al kladim se da neće

pa ništa drugo ne može da se zaključi iz toga "one sa manje", osim toga da im ne treba netko ko ima iskustva sa ženama, da ne bi bile manipulisane i da bi lakše manipulisale...
mada da sam ja žensko za mene bi bio izazov da sretnem nekog iskusnog pa da se ćeramo
e sad...jabi volo da me neka demantuje i da mi objasni što vole one sa manje iskustva, kad se to protivi logici
al kladim se da neće
kad nemaju odgovor brane se cutanjem :mrgreen:

u reali je druga prica, niti ih interesuje, ako te znaju a znaju koj si kvalitet imao, samo trepcu okicama :lol:

baš to...oreol iskusnog jerpca ti šljašti nad glavom ...žene ne vole tunjavce, a ovamo sad kao neiskusni imaju prednost...a znamo da su neiskusni tunjavci...

- - - - - - - - - -

pa mi se nešto ne uklapa...neko tu laže

Back