gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Zhene koji su vam tipovi zanimljiviji onaj sa malo veza ili onaj koji je imo chudo (mnogo) veza iza sebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
onaj s malo veza
onaj sa malo
Onaj koji ne praktikuje sedenje na nekoliko stolica ili uleće u novu vezu, a staru nije okončao. Uvek mi je bitan kvalitet, a ne kvantitet.
ja ladno mogu da idem sa ove teme![]()
Onaj koji ne praktikuje sedenje na nekoliko stolica ili uleće u novu vezu, a staru nije okončao. Uvek mi je bitan kvalitet, a ne kvantitet.
Zhene koji su vam tipovi zanimljiviji onaj sa malo veza ili onaj koji je imo chudo (mnogo) veza iza sebe
Samo sam objasnila zašto mi je svejedno. Ali ako je potrebno koristiti samo proste rečenice, mogu i to: nebitno mi je.Tema je jasna za filozofiranje imash ekstra kutak
Samo sam objasnila zašto mi je svejedno. Ali ako je potrebno koristiti samo proste rečenice, mogu i to: nebitno mi je.
Svi smo mi recke, samo su neke pliće, a neke dublje.Pre da ima taj sa mnogo veza Problem sa vishe nesredjenih pricha to jest stolica no taj sa manje veza ili se strashno lako i brzo reshava veza dakle shanse su velike da tjesh biti jedna vishe recka
Zanima me koje zene muskarci vise vole, sa vise ili manje veza iza sebe, ali tema nije o tome.
Mada taj magicni broj je mozda drugaciji u muskoj glavi i u zenskoj, stoga postavlja se pitanje, koliko je veza mnogo a koliko malo, tj. dovoljno?
Da li je mnogo ako je to dvocifren broj, ili broj veza po godini ili nesto drugo u pitanju?
1. Neznam da neko može doći do saznanja na bilo koji način koliko je neko drugi imao partnere po broju.Zanima me koje zene muskarci vise vole, sa vise ili manje veza iza sebe, ali tema nije o tome.
Mada taj magicni broj je mozda drugaciji u muskoj glavi i u zenskoj, stoga postavlja se pitanje, koliko je veza mnogo a koliko malo, tj. dovoljno?
Da li je mnogo ako je to dvocifren broj, ili broj veza po godini ili nesto drugo u pitanju?
onaj ko ima više veza može lakše da vas zaposli...