Ih ti tipovi:)

Oni sa manje, naravno.
Ne zato sto sam ljubomorna, tesko mi da podnesem sto je imao,voleo toliko zena...nego sto se plasim bolestina! :sad2:
Ne kapiram muskarce koji se ponose velikim brojem zena, mozda on misli da je svalercina, ja za takvog mislim da je pokretna zaraza na dve noge.

Zanima me koje zene muskarci vise vole, sa vise ili manje veza iza sebe :think: , ali tema nije o tome.
Mada taj magicni broj je mozda drugaciji u muskoj glavi i u zenskoj, stoga postavlja se pitanje, koliko je veza mnogo a koliko malo, tj. dovoljno?

Da li je mnogo ako je to dvocifren broj, ili broj veza po godini ili nesto drugo u pitanju?

Zanima me koje zene muskarci vise vole, sa vise ili manje veza iza sebe :think: , ali tema nije o tome.
Mada taj magicni broj je mozda drugaciji u muskoj glavi i u zenskoj, stoga postavlja se pitanje, koliko je veza mnogo a koliko malo, tj. dovoljno?

Da li je mnogo ako je to dvocifren broj, ili broj veza po godini ili nesto drugo u pitanju?

To takodje nije tema i svak individualno za sebe neka odgovori sta je mnogo a sta malo

1. Neznam da neko može doći do saznanja na bilo koji način koliko je neko drugi imao partnere po broju.

2. I kad to nisam ni mislio, ni u kom zadnjem delu mozga mi tako nešto nije padalo na pamet, da se pitam, već se povodim po osećaju, jer mi je osećaj nepogrešiv, pa kaže, da li je dama za mene ili ne. :lol:

Znači, spontanost je najbitnija. :lol:

Back