igrice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...не играм игрице...на крају...на теби је као типу да први позовеш...не дођеш други на date...мислим то је ствар културе и онако. И онако ће ускоро она тебе почети да цима више...без обзира што се ти трудиш рецимо да први иницираш нешто.

E Sily, Sily...колико ће само нормалних, екстра момака да те глатко (али глатко) одјебе због тих твојих тестова...па ниси ни свесна шта можеш да изгубиш. Једноставно протумачиће да си змија (иако то можда ниси) и кренуће даље. Није то филтрирање правих мушкараца од осталих...то је филтрирање оних који поштују себе од оних који не поштују. Мислим no hard feelings...једноставно...здраво, довиђења. Е сад...ако ти више одговара да имаш неког пи*копаћеника поред себе...:roll:

Ima igrica, ima testiranja, ali ima i provokacija. Meni je sve to bezveze, linija manjeg otpora. To rade nesigurni ljudi, plašljivi ljudi, isfrustrirani ljudi, povredjeni ljudi. To može da bude samo faza, a kod nekoga je to prosto trajni oblik ponašanja, gotovo deo ličnosti: da druge tretiraju kao objekte, kao robote na navodjenje. A ako su ovi pametni pa provale, biće da se osećaju vrlo bedno i besno.
U smislu odnošenja prema drugima, nisam kukavica. Pokažem sve što jesam, pa ko voli nek' izvoli, a ko ne, daleko mu lepa kuća. I to od drugoga očekujem. Ako već hoće igru, neka bude otvorenim kartama, ako ima m*da.

Sva sreća da smo različiti, tako nije dosadno.

Ja sam uvek za igru ''otvorenih karata'' ... ne moram nekom reći 1000 puta dnevno da ga volim .... ali ću to pokazati na 54857948 načina. To igranje igirica cooliranja i sl. me smara .... prosto me guši .... i kod mene ubija ljubav.

Sily:
@ SINNKE I PERICA

To samo dokazuje da ste pali na jos jednom mom testu...

Jer ja upravo zelim da izbegnem takve muskarce, koji o zenama misle da su kuje pokvarene i da nadjem osobu dostojnu postovanja sto sam i ucinila,
koja mi nece izigravati macoa koji me ne zarezuje 2% vec ce ici kroz zivot rame uz rame sa mnom.

Vi ne zelite da se vezujete i zato tako razmisljate,
slazem se da mi je taktika malo surova
ali je vazno da znam na cemu sam i da li uopste da pokusam da volim tu osobu.

Za one koji kazu da ne smes da proveravas kakva je osoba koja ti se svidja,
mislim da je to glupost, sta ako mi se svidja osoba koja je gej ili psiho
pa ja to skontam za jedno 5 godina, neka hvala.Uostalom i vi se prvo raspitate u drustvu ko je, sta je i kakav je zar ne?
Tako sam se ponasala prvih meseci u vezi i nikad vise,
nisam covek koji nosi srce na dlanu i daje ga svima.
A losa iskustva su me poucila da ne shvatam muskarce olako,
pogotovo ono koji misle da su pravi muskarci,
jer ono sto oni misle da zene zele
i ono sto zene zele
se razlikuju kao pecurka i sunce!

Da bog da ja stalno padao na takvim testovima i kod takvih zena.

Zamisli da tebe tako neko istestira. Imam i ja patente za emocionalne torture, ali sam dovoljno pametan da ih ne primenjujem.

Po tvojoj prici kad ujutro kupujes hleb bi ga trebalo ispitati u laboratoriji pre nego se odlucis za kupovinu, jer moguce da ga je mesio neki psiho pa je stavio otrova unutra.

Sily:
Mislim da to dosta govori o tebi, zar ne?

Kolko imas godina, tlinaest?
Bez uvrede ali meni i ti delujes malo izfrustrirano od strane glupih kuja itd. :(

Da imam tlinaest, i toliko znam, a sta mislis kad budem imao 20 pa bicu maher svih mahera.
Samo cu guziti a one ce patiti.

Da u pravu si treba me karati u bulju da mi se izlece frustracije.

Sily:
@ SINNKE I PERICA

To samo dokazuje da ste pali na jos jednom mom testu...

Jer ja upravo zelim da izbegnem takve muskarce, koji o zenama misle da su kuje pokvarene i da nadjem osobu dostojnu postovanja sto sam i ucinila,
koja mi nece izigravati macoa koji me ne zarezuje 2% vec ce ici kroz zivot rame uz rame sa mnom.

Vi ne zelite da se vezujete i zato tako razmisljate,
slazem se da mi je taktika malo surova
ali je vazno da znam na cemu sam i da li uopste da pokusam da volim tu osobu.

Za one koji kazu da ne smes da proveravas kakva je osoba koja ti se svidja,
mislim da je to glupost, sta ako mi se svidja osoba koja je gej ili psiho
pa ja to skontam za jedno 5 godina, neka hvala.Uostalom i vi se prvo raspitate u drustvu ko je, sta je i kakav je zar ne?
Tako sam se ponasala prvih meseci u vezi i nikad vise,
nisam covek koji nosi srce na dlanu i daje ga svima.
A losa iskustva su me poucila da ne shvatam muskarce olako,
pogotovo ono koji misle da su pravi muskarci,
jer ono sto oni misle da zene zele
i ono sto zene zele
se razlikuju kao pecurka i sunce!

Ovo kao da sam ja napisala.....
BRAVO SILY!!!! TAKO JE.......;)

sinnke:
Ti ili si glupa ko africki strvinar ili me yebes ko mladog majmuna.
Pa vidis da je zayebancija u kojoj pise kad cu imati 20 godina.
ne nego te ***** kao mladog majmuna ........stavrno je zajebancija??:shock:......u jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa nisam uopste skontala.....jeeeeeeea Ti sinnke si stvarno macak....(ironija)

Samantha Jouns:
ne nego te ***** kao mladog majmuna ........stavrno je zajebancija??:shock:......u jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa nisam uopste skontala.....jeeeeeeea Ti sinnke si stvarno macak....(ironija)

Ok. Nek ti bude, ali po nekim postovima ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back