Meklaud Iskusan Poruka 6.035 31.10.2016. u 14:20 - Igrica vožnja- preporuka #1 Treba mi igra trka ultrasoničnih automobila,na foru Ace speeder-a
N3W Iskusan Poruka 6.596 05.11.2016. u 22:34 - Igrica vožnja- preporuka #2 Kada pomislim na to, setim se vožnje Formule 1 u igri Burnout 3 : Takedown ali nema je za PC osim preko emulatora. Možeš probati neku od Burnout igara za PC, recimo Burnout Paradise Igra koja je najsličnija tvojoj odabranoj jeste Star Wars : Episode I Racer Ne znam šta je to bilo te godine, ali sve igre koje su izašle 1999. su fantastične. Imaš isto tako igru Split>>Second U suštini mala vajda od toga na PC-u, to su ugl dobre igre na Arcade, često budu samo Japan only. Možda ima neka indie trkačka za koju ne znam koja bi bila klon najboljeg, legendarnog NFSU2.
Kada pomislim na to, setim se vožnje Formule 1 u igri Burnout 3 : Takedown ali nema je za PC osim preko emulatora. Možeš probati neku od Burnout igara za PC, recimo Burnout Paradise Igra koja je najsličnija tvojoj odabranoj jeste Star Wars : Episode I Racer Ne znam šta je to bilo te godine, ali sve igre koje su izašle 1999. su fantastične. Imaš isto tako igru Split>>Second U suštini mala vajda od toga na PC-u, to su ugl dobre igre na Arcade, često budu samo Japan only. Možda ima neka indie trkačka za koju ne znam koja bi bila klon najboljeg, legendarnog NFSU2.