Igre bez granica

Secam se uniformi : Italijani su bili plavi, San Marino zuti (cini mi se)...
e jedino su nasi imali one odvratne boje koze (bez) , i bas su bili bljak :roll: Secam se da smo i pobedjivali :D bas bih volela to opet da gledam, bilo je davnoooo

PRCKO:
Koje se to godine bese prikazivalo?Znam da sam bio extra mali i sa roditeljima sam obavezno gledao valjajuci se od smeha. :D
druga polovina osamdesetih (mozda i ranije, ali toga se ne secam)... islo je redovno, po jedan ciklus svake godine... i mislim da se nasa zemlja raspala pre nego serijal (mozda jos uvek postoji), posto se secam da sam pre desetak godina na nekom satelitskom kanalu (recimo portugal ili cak rai) video neko likove na stulama koji upadaju u bazen :))
super je bilo sto su igre bile zamisljene tako da imaju veze sa tradicijom zemlje domacina...
tako su npr u italiji pravili ogromnu pizzu.... a gumene sastojke su donosili preko nekog bazena (naravno).... a secam se kad je bilo u vrnjackoj banji, da je jedna od igara imala za cilj provesti pijanca kroz neki lavirint...od kafane do kuce...
toliko o nasoj tradiciji :))

banegad2004:
ja kad sam gledao ucestvovali su italija, san marino, portugal i mi. ostalih se ne secam
mislim da su bili i spanci i francuzi... mozda i grci
uglavnom te mediteranske zemlje... mislim da su se pred kraj (1991.) prikljucili i madjari...

uvek sam zavideo tim likovima koji su ucestvovali...
kako su ih uopste birali?

Back