da li se secate onog takmicenja "igre bez granica"...sto je to bila dobra emisija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I jaloop:uh, sto me zalomi :x a taman sam pomislio da se opet negde emituje![]()
Pa bile su mješovite ekipe iz pojedinih zemalja (Italija,Francuska,Ex Yu...) pa su se takmičili u raznim igrama pri čemu su upadali u vodu i sl. Bilo je baš dobro osmišljeno i išlo je čini mi se subotom .Baš bih volio to ponovo pogledati._provincijalka_:Podestite me sta to bese?
kako ne znas...razne drzave se skupe i takmece se u raznoraznim igrama...secam se da su oblacili neka looda odela...pa se guraju gadjaju, skacu, penju...itd. super je...znam i da sam gledao neke japanske "igre bez granica"...isto nije lose..._provincijalka_:Podestite me sta to bese?
slatko volim :)):Secam se uniformi : Italijani su bili plavi, San Marino zuti (cini mi se)...
e jedino su nasi imali one odvratne boje koze (bez) , i bas su bili bljakSecam se da smo i pobedjivali
bas bih volela to opet da gledam, bilo je davnoooo
druga polovina osamdesetih (mozda i ranije, ali toga se ne secam)... islo je redovno, po jedan ciklus svake godine... i mislim da se nasa zemlja raspala pre nego serijal (mozda jos uvek postoji), posto se secam da sam pre desetak godina na nekom satelitskom kanalu (recimo portugal ili cak rai) video neko likove na stulama koji upadaju u bazenPRCKO:Koje se to godine bese prikazivalo?Znam da sam bio extra mali i sa roditeljima sam obavezno gledao valjajuci se od smeha.![]()
mislim da su bili i spanci i francuzi... mozda i grcibanegad2004:ja kad sam gledao ucestvovali su italija, san marino, portugal i mi. ostalih se ne secam