Igre bez granica

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Derer

Buduća legenda
Poruka
43.114
Shta mislite,da vi i vash partner napravite neku opkladu,ko ce pre da moli za sex,al da nema vrdanja sa strane ni drkanja,ko bi pre popustio?
I nakon koliko vremena?
Da li nekada pravite takve pauze samo da bi vam posle bilo mnogo dobro?

Shta mislite,da vi i vash partner napravite neku opkladu,ko ce pre da moli za sex,al da nema vrdanja sa strane ni drkanja,ko bi pre popustio?
I nakon koliko vremena?

Nisam nikada namerno pravila pauze, ali naravno da ih je bilo, recimo, iskrsne neki put, pojavi se neki problem, oderem ribicu od sexa .. i eto pauze. Bilo je i duzih pauza, ali tada sam bila u braku, ili nisam imala partnera, pa se to ne rachuna.

Ne bih nikada pravila takvu opkladu, ali ajde .. ne znam za njega nekog, imaginarnog, ali za sebe znam da mogu da izdrzim nekoliko dana, mozda 2-3 (s obzirom da nema ni drka)

Vesela_zena_beogradska:
Nisam nikada namerno pravila pauze, ali naravno da ih je bilo, recimo, iskrsne neki put, pojavi se neki problem, oderem ribicu od sexa .. i eto pauze. Bilo je i duzih pauza, ali tada sam bila u braku, ili nisam imala partnera, pa se to ne rachuna.

Ne bih nikada pravila takvu opkladu, ali ajde .. ne znam za njega nekog, imaginarnog, ali za sebe znam da mogu da izdrzim nekoliko dana, mozda 2-3 (s obzirom da nema ni drka)
drkas picu?

Kako sa kojom.Neka bi popustila pre mene, a nekoj bih
ja popustio, i to odma'... :D
To mi je malo glupo, opklada za apstinenciju. Ja ne pravim
veće pauze samo da bi mi bilo dobro, pauze dolaze same ;) :D
Meni je (skoro) uvek mnogo dobro.

Derer:
I nakon koliko vremena?
.....ma ja molim svaki dan ,takav sam karakter ,nema pauze radimo non stop ,klecim ,molim ,patim da je skratim ...............a posle zagrljeni uzivamo u zajednichkom orgazmu ..................... :lol: :lol: :lol: ..shta da radim kad sam karakter ............ ;-)

Back