Igrate li Pokemone,sta mislite o igracima,izumitelju igrice,marketing menadzeru iste?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Igram..igrica je zabavna, jer se igra napolju i trazi fizicku aktivnost. Skinula sam pokemap live i sve tacno pokazuje gde je koji pokemon, a to znaci sprint s jednog mesta na drugo. Dok nisam skinula mapu hvatala sam ih usput ili dok trcim, ali sa mapom je extra. Pogledam mapu vidim koji me u blizini pokemoni interesuji i trciiii..... Super je i sto mi se desava po gradu, u parkovima ako igram da uvek se neko nadje da popricamo o pokemonima. Ili pitaju za nivo ili nesto...
Jedan mi je covek rekao za pokevision...medjutim nesto serveri im padali, to me je obavestio jedan decko. Svi igraju naravno :mrgreen:

E jeste..umrecemo zbog pokemona. :lol: ne mogu da skontam ljude koji prema svemu imaju otpor....igrica ko igrica. A aj kazite da niko nilad ni za sta.ne koristi gps, nego svi papirne mape u ruke i slemove sa granicama na glavi.:lol:

Jedino sto mi se ne svidja sto od 20 nivoa pa dalje treba.sve vise poena...u milionima, a kakva je igrica trenutno..tjah kako se broje poeni smorice, jer ce trebati prosecnom igrom godinu dana da se stigne do tog nivoa ili cak i vise..trebalo bi da rese nacin skupljanja poena na visim nivoima. Ja sam 19 nivo i hitam ka 20 :mrgreen: ima 40 nivoa.

- - - - - - - - - -

Samo da mi neko objasni kako ce nas to ubiti pokemonima. :huh:

A jeste, ne znaju da izadju napolje i da komuniciraju sa okolinom osim ako ne jure pokemone
Na granici sam trenutno, los mi je net..moze neko od vad sa izgugla i sazna br smrnih slucajeva zbog igrice, pokemoni bili jaci, pobili ih

- - - - - - - - - -

Predomislio sam se.
:mazi: a pa nema sad predomislio, taknuto maknuto

Zabavno je kad svi ucestvuju u necemu....ovo je malo individualna igrica, malo timska. I trazi razmisljanje za borbe u gymovima. A ti.sto su stradali, sttadali bi i onako i ovako. Ljudi stradaju svakodnevno saobracajke, padovi...a o avio nesrecama da.ne pisemo, izgine 500 ljudi odjednom
Osim.toga koliko njih je sttadalo roneci...pocevsi od napada ajkula. Razlika je sto se o pokemonima konstantno pise. Nisu pokemoni krivi za ljudsku nepaznju.

Back