Igraonica

• Začetnik teme Začetnik teme aaaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aaaa

Početnik
Poruka
2
Molim Vas da mi preporucite neke igraonice za decu u okolini centra grada.
Imam dete od tri godine, a posto ja ne radim ni ona ne ide u obadiniste, zelim da je odvedem u neku bolju igraonicu.Hvala

Moj favorit za zimske dane je EXTREME KIDS,Cvijiceva br.1 recimo.U okviru centra EXTREME GYM.
Dnevna karta je 200 din i sa njom mozete ostati koliko zelite ili otici kuci na spavanje recimo pa se popodne vratiti...Svaki sesti dolazak je besplatan.
Za roditelje postoji kafic,internet ili bioskop,a mozete ostaviti dete tri sata na cuvanje,sto naravno dodatno kosta,i vezbati u teretani npr...
Cisto je i devojke koje se bave decom su vrlo ljubazne i predusretljive...

majamalamama:
Moj favorit za zimske dane je EXTREME KIDS,Cvijiceva br.1 recimo.U okviru centra EXTREME GYM.
Dnevna karta je 200 din i sa njom mozete ostati koliko zelite ili otici kuci na spavanje recimo pa se popodne vratiti...Svaki sesti dolazak je besplatan.
Za roditelje postoji kafic,internet ili bioskop,a mozete ostaviti dete tri sata na cuvanje,sto naravno dodatno kosta,i vezbati u teretani npr...
A ti izgleda baš voliš da vežbaš ?
I vidi ti se :lol:

Da, ektreme kids je stvarno dobar za dete tog uzrasta.
Na lionu postoji LAVIRINT, preko puta Bondjorna u Bulevaru, a sigurno znas i za Puf, ali na NBGD-u kod Meratora.
:shock:
majamalamama:

Back