- Poruka
- 3.083
Padala mi je ta ideja, da svesno pokusam da budem neki lik, ali nema sanse da mi uspe 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volite li da povremeno izadjete iz svog identiteta i formirate neki novi za potrebe predstavljanja pred drugim ljudima? Ne mislim pod ovim na neku vrstu potrebe da se prilagodite drustvenim normama, pa sakrivate svoj pravi identitet za koji mislite da nece biti dobro prihvacen, vec o dobrovoljnom ulazenju u neku ulogu.
Recimo poput glumca koji gradi neki lik ili spijuna koji zeli da se neprimeceno negde infiltrira, pa mora da izgradi novi identitet u tu svrhu. Ili na primer, u cilju socijalnog eksperimenta, zelite da vidite kako odredjene osobe reaguju na odredjene tipove licnosti, pa izgradite identitet te licnosti na koju zelite da ta osoba reaguje itd.
Ponekad, ali se brzo smorim. Mogu da glumim ludilo na po sata, recimo, ako, iz nekog čudnog razloga, situacija baš zahteva. Ne duže. Takođe, mislim da nije nužno potrebno. Kako "određene osobe reaguju na određene tipove ličnosti" itd, možeš shvatiti i pukim posmatranjem ljudi oko sebe. Ne iziskuje da stavljaš lažne brkove i pretvaraš se kako pratiš trenutno najpopularniju sapunicu. Ima prostijih načina.
Obozavao sam da recimo promenin akcenat u provincijalni i tako pricam sa nekim osobama koje upoznajem, da vidim kolko akcenat utice na to kakav ce dojam o meni da stekne neko kog sam tek upoznao. Trudio sam se da izgovaram sto normalnije stvari, ali glason koji prosto zveči kad ga izustis.
I? Kakve si rezultate imao? Da li si uopšte imao neki cilj, i jesi li ga postigao?