Igranje uloga

момоа

Stara legenda
Poruka
78.841
Volite li da povremeno izadjete iz svog identiteta i formirate neki novi za potrebe predstavljanja pred drugim ljudima? Ne mislim pod ovim na neku vrstu potrebe da se prilagodite drustvenim normama, pa sakrivate svoj pravi identitet za koji mislite da nece biti dobro prihvacen, vec o dobrovoljnom ulazenju u neku ulogu.

Recimo poput glumca koji gradi neki lik ili spijuna koji zeli da se neprimeceno negde infiltrira, pa mora da izgradi novi identitet u tu svrhu. Ili na primer, u cilju socijalnog eksperimenta, zelite da vidite kako odredjene osobe reaguju na odredjene tipove licnosti, pa izgradite identitet te licnosti na koju zelite da ta osoba reaguje itd.

Moj burazer je recimo imao obicaj da se devojkama kojima je prilazio predstavlja kao nadnicar sa sela, zeleci da vidi koliko finansijski i socijalni polozaj mogu da uticu na to da li cete se nekome svideti ili ne. S obzirom na njegov dzentlmenski stav, pristup, ponasanje, izgled a i antitalenat za glumu, naravno odmah se provalilo da laze.

Volite li da povremeno izadjete iz svog identiteta i formirate neki novi za potrebe predstavljanja pred drugim ljudima? Ne mislim pod ovim na neku vrstu potrebe da se prilagodite drustvenim normama, pa sakrivate svoj pravi identitet za koji mislite da nece biti dobro prihvacen, vec o dobrovoljnom ulazenju u neku ulogu.

Recimo poput glumca koji gradi neki lik ili spijuna koji zeli da se neprimeceno negde infiltrira, pa mora da izgradi novi identitet u tu svrhu. Ili na primer, u cilju socijalnog eksperimenta, zelite da vidite kako odredjene osobe reaguju na odredjene tipove licnosti, pa izgradite identitet te licnosti na koju zelite da ta osoba reaguje itd.
Наравно, ја то радим свакодневно.

Ja to redovno radim, čak imam i spisak lažnih imena koje koristim

Ne umem da "prodajem" maglu.

Ne umem da "prodajem" maglu.
Jel se ti Manastirka zoveš? Jeste, i ja sam Dodola Hadžipetrović, na usluzi.
Da li pristupaš ovom nalogu sto posto realno?
Da li povedeš razgovor ovde ili na nekom drugom mestu i ne padne ti napamet nekog da istroluješ životnom pričom koja je u skladu sa temom ili prikazuješ svoj stvarni život.
E u rl ti je isto. Prosto ti natrči neko.
Mene jako iritira kad ljudi trče pred rudu, pretpostavljaju nešto u vezi tebe i stvaraju sliku o tebi bez utemeljene osnove.
E takve kad sretnem, ja uđem u ulogu i navozam dotični personu.
Nije to prodavanje magle, nemam ja materijalnu korist ili neku drugu. Samo se poigram malo.

Samo na netu

Jel se ti Manastirka zoveš? Jeste, i ja sam Dodola Hadžipetrović, na usluzi.
Da li pristupaš ovom nalogu sto posto realno?
Da li povedeš razgovor ovde ili na nekom drugom mestu i ne padne ti napamet nekog da istroluješ životnom pričom koja je u skladu sa temom ili prikazuješ svoj stvarni život.
E u rl ti je isto. Prosto ti natrči neko.
Mene jako iritira kad ljudi trče pred rudu, pretpostavljaju nešto u vezi tebe i stvaraju sliku o tebi bez utemeljene osnove.
E takve kad sretnem, ja uđem u ulogu i navozam dotični personu.
Nije to prodavanje magle, nemam ja materijalnu korist ili neku drugu. Samo se poigram malo.
Kako kad mi dođe ili kako kad shvatim temu.Ovu nisam shvatila šaljivo.Zato sam tako odgovorila. Izvinjavam se ako se neko našao uvređenim.

Počinje od sitnica. Recimo, pre neki dan stojim u velikoj radnji u tržnom centru. Gledala haljine, skinula ih sa one šipke, u nekom trenutku ostavim jaknu i torbu pored sebe i vraćam one haljine kako su stajale.
Prilazi gospođa, nema ni osnovnu kulturu da pita 'jel vi radite ovde', nego uleće sa pitanjem jel imamo bluzu neku u drugoj boji... E to su situacije u kojima ja ne mogu da odolim, jače je od mene!
Narednih deset minuta sam objašnjavala gospođi da ona ima hladan ten, da treba da nosi plavo, da ne može ta bluza na farmerice... Stigli smo dotle da joj je ćerka na novom zelandu, da je zet kreten itd
Imaš priliku da tako čuješ neku priču, da u njoj učestvuješ i sl

Naravno da volim.
Trolanje je sastavni deo mog zivota.

ne znam glumim, ne znam lazem
drag.gif

ali mogu, nekontrolisuci to, da budem neko drugi

sve zavisi pred kakavim se osobama nalazim

prosto ni samu sebe ne poznam, ali mogu

mada dok sam bio mladzan i naocit imao sam foru po begeju da glumim madzarskog turistu po studenjaku i kalisu :per:
posto sam bio jelte "naocit" poznavalo me more ljudi pa neretko su i rekli:
difrente ne glumi, znamo te iz huda. :lol:
al je to prolazilo, pogotovo kod kokoski iz unutrasnjosti

Back