Ej drugari imam jedno ozbiljni pitanje. Da li se i vama dešava da vam igra pred okom neka kao prelomljena slika. Tačno po sred jednog (desnog) oka, i kad ga zatvorim i kad je otvoreno. Vrlo je neprijatno, ne znam šta i zbog čega se to dešava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo se sve desava kad sam budna, gledala ili žmurila, isto. Neka kao mozaik izlomljena slika po sred oka. Mnogo je gadno. Nemam pojma da li je od pritiska nemam ovde aparat nisam ponela.Od pre nekoliko dana imam isti problem..i neku blagu vrtoglavicu.
To mi sve prođe kad sunce malo zađe,oko 16-17h. Posle je sve
u redu. Nema veze sa krvnim pritiskom..on je u redu.
Ni sama ne znam šta je to.
Sve vreme? Ceo dan,ili prestane u toku dana?Ovo se sve desava kad sam budna, gledala ili žmurila, isto. Neka kao mozaik izlomljena slika po sred oka. Mnogo je gadno. Nemam pojma da li je od pritiska nemam ovde aparat nisam ponela.
Prestane za oko sat vremena, ali je baš neprijatnoSve vreme? Ceo dan,ili prestane u toku dana?
Onda nije ništa strašno..možda premor oka,ili početak glaukoma.Prestane za oko sat vremena, ali je baš neprijatno
Zadnji put sam bila pre 6 meseci i bilo je sve u redi i očni pritisak i očno dno. Čim se vratim u Bgd ići ću kod očnog.Onda nije ništa strašno..možda premor oka,ili početak glaukoma.
Ali mislim da nije to. Da je glaukom mislim da ne bi prestajalo.
U svakom slučaju konsultuj nekog očnog lekara.
Ali koliko ja znam može biti i neki "šlogić".
Pukne neki kapilarčić u mozgu i onda to vrši pritisak na
očni nerv. Svakako idi kod očnog.![]()
да није због лекића који сад пијеш?Zadnji put sam bila pre 6 meseci i bilo je sve u redi i očni pritisak i očno dno. Čim se vratim u Bgd ići ću kod očnog.
I meni je to bilo kad sam se probudila i otvorila oči, nikakav umor nije bio prisutan.Meni se desavalo par puta godisnje,ujutro kad ustanem...znaci nije zamor oka u pitanju,kao da neka munja titra ispred oka.
Jako neprijatna situacija koja traje oko 15,20 minuta i postepeno se smanjuje i nestane.
Kad sam pitala ocnog dr sta je to...rekla mi je kao u fazonu nije to nista,to je nesto neuroloski.
Znaci,pojavljivalo se ujutro "iz cista mira",a jednom kad sam iz mracne prostorije izasla na svjetlo.
Vreme trajanja?
Ja sam pisala na mojoj temi......ako je to slicno?