igranje detektiva...

Teorije zavere na sve strane... :eek:

:lol:

Covece to su osnovna pravila. Nije to teorija zavere. Onaj ko te potencijalno prati je tamo gd ega najmanje ocekujes a ova tema je cist primer. Ako su saznali svakakve pikanterije o njoj znaju i za nalog na krstarici. A sada znaju i da ona pokusava da ih provali... to su informacije od krucijalne vaznosti date na tako bezazlen nacin... Zato hocu da joj pomognem ako je zaista u problemu sa par saveta koje ona ne mora da usvoji...:ok:

Opa bato, Veliki Brat nas sve posmatra! E pa vishe netju ni sekundu da ostanem na ovom forumu koji krshi osnovna ljudska prava!

Eto. Lepo ja tebi kazem da nista nije kao sto izgleda i da ces ono sto trazis naci tamo gde ga najmanje ocekujes. Ovo ti je cist primer, ovde si izlozen kao da stojis u akvarijumu... :ok:

naravno ja uopste ne mislim da moderatori prisluskuju i ne tripujem se oko teorija zavere ali onaj ko stvarno ima problem mora dobiti pomoc ;)

nista nije kao sto izgleda

310269_48-balkan.jpg

Može i bez kavijara. :whistling:

O bože! Privatne Poruke! :eek:

Dobro ljudi vi mozete koliko hocete da se zaebavate oko toga ali npr mene takodje kontrolisu ovde na forumu...doduse bezazlenije...

nego prosto ljudi koji me znaju citaju moje postove i imao sam par prilika da me ljudi koji me skoro ne poznaju povezu tako sto su citali moje postove, natera vas da se zamislite... Cak i osobe koje me znaju ali nisam ocekivao citaju postove da bi kasnije kroz salu probacije "e bas si mu rekao na onoj temi" gde ja slozim telecu facu i otvorim usta blenuci... Posle par takvih slucajeva postao sam svestan situacije :D i vama se to desavalo priznajte

shta biste uradili da saznate da vas neko prati i kontrolishe svaki vash pokret a vi nemate pojma ko je to?

'pracjenje' je naruchio mozda tvoj momak,djevojka,roditelji,neko od prijatelja...

imate li shta da krijete?

inspiraciju za ovu temu sam dobila iz lichnog iskustva...
imam problem i ne znam bash shta mi je chiniti.

Deshawalo mi se da me neke budale prate, ali ubrzo odustaju.A kad nisam sigurna da me prate,onda ja predjem na drugu stranu pa ako on predje onda sam sigurna...ali shta nije ono da se plashim ipak je grad pun ljudi...a ako je weche onda wec jeste strashno..mada mi se to nije nikad nocu desilo!

O Boze,sad sam se setila...:hahaha::

Pre godinu i po dana,videla sam ( u jeku moje opsesije ekv-om:p:roll:) kod tasmajdana,devojku koja straaasno lici na Margitu iz EKV...:eek:

I tako sam ja isla za njom sve od Tasa, negde,pa do DOB-a..i na kraju je ukapirala da idem za njom,pa je stala da nesto kao pogleda kod neke knjizare..:hahaha:

Kad god se setim ovog,umrem od smeha,kako sam nenormalna bila...:hahaha::hahaha::P:roll::roll:

Poslednja izmena:

Back