MetalBoy94
Iskusan
- Poruka
- 6.351
Hahaha. . ..hihiihi zahvaljujem. . .ce pijuckuamo nekad zajedno
![]()
Moze u parkicu sa drustvom .To ce ti biti nezaboravno narocito moj drug kad se napije to nemam , a tek ostali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha. . ..hihiihi zahvaljujem. . .ce pijuckuamo nekad zajedno
![]()
Napravila si gresku u samom startu. Osoba koja te kontrolise cita ovaj forum. Ako hoces savete obrati se na pm ili preko sigurnijeg mesta mislim da mogu da ti pomognem...
Teorije zavere na sve strane...
![]()
Samo da napomenem da modovi mogu da čitaju privatne poruke.
Hvala na toj informaciji. Ako prihvati pomoc igramo na neutralnom terenu.Samo da napomenem da modovi mogu da čitaju privatne poruke.
Opa bato, Veliki Brat nas sve posmatra! E pa vishe netju ni sekundu da ostanem na ovom forumu koji krshi osnovna ljudska prava!
nista nije kao sto izgleda
i ja kazem ((((=Teorije zavere na sve strane...
![]()
i ja kazem ((((=
ne vidjeh danas majku mi u mene,nisam prichala sa njom.
Ćuti bre!Mislim da vas Stefan malo zeki![]()
Moze u parkicu sa drustvom .To ce ti biti nezaboravno narocito moj drug kad se napije to nemam , a tek ostalisu jos gori
![]()
Aaaa moze u park, prihvatam. . .a tek ja![]()
Ćuti bre!Skretanje pažnje širokim narodnim masama na neistine koje govori vlas' je zakonom zabranjeno!
Ćuti bre!Skretanje pažnje širokim narodnim masama na neistine koje govori vlas' je zakonom zabranjeno!
shta biste uradili da saznate da vas neko prati i kontrolishe svaki vash pokret a vi nemate pojma ko je to?
'pracjenje' je naruchio mozda tvoj momak,djevojka,roditelji,neko od prijatelja...
imate li shta da krijete?
inspiraciju za ovu temu sam dobila iz lichnog iskustva...
imam problem i ne znam bash shta mi je chiniti.