_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
kad pobede radikali ti ces biti smenjen sa mesta moderatora a na tu funkciju ce biti postavljen Jerry pa ces onda da vidis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obersturmfuehrer:pa kad govorimo o 'jebavnaju keve nekome' , pusenju *****, ratovima i slicno, sigurno neces cuti nista pozitivno od mene....
ajmo malo o srpskim naucnicima, knjizevnicima, umetnicima....tu ces cuti pozitivne stvari....
_Milanche_:kad pobede radikali ti ces biti smenjen sa mesta moderatora a na tu funkciju ce biti postavljen Jerry pa ces onda da vidis.
ma on je postavljen po nalogu Orhana Dragasa :-)JSO-CRVENE_BERETKE:Znaci svako ko se neslaze sa jomini bice banovan!! Bravo za demokrate i ovaj forum, samo neznam ko postavlja ovakve moderatore?? Jel ih to izvlace na lutriji ili po nekoj partijskoj liniji???
_Milanche_:ma on je postavljen po nalogu Orhana Dragasa :-)
А који ти клуб преферираш?al bundy:Aman ljudi dosta vise sa ovim temama o komunjarskim isprdcima poput Titovog kluba znam da vam je bilo lepo i da se secate sa setom druga Starog i crvenih zvezdi, partizana i pionira malenih al sto je mnogo, mnogo je![]()
Onaj cije ime ti se nazire u lokaciji :-Djedite_kod_Joa:А који ти клуб преферираш?
Milanche daj da postavimo peticiju da se ovaj balija iz Madjarske JONIMI izbaci iz moderatora, kao i da mu se stavi svaki ban za dalji ulazak na ovaj forum!! Cista madjarska politika secesije i separatizma. I sam si video zbog nicega sam banovan(pritajeno_dobro, i JSO-CRVENE_BERETKE) samo sto sam bio suprotnog misljenja i stava gore pomenutog separatiste!!! Takvi kao Jonimi nam vode zemlju i podrzavaju isto takodje takve balije!!! Nevidim vise svrhu biti clan ovog foruma ako nemozes da pricas normalno kao svaki gradjanin srbije, a da ti se nenametne necijemisljenje i volja! Jonimi misli da je nedodirljiv na forumu, ali zato postoje njegovi podaci koji se lako mogu biti dostupni siroj javnosti, pa ce tek tada zaigrati mecka pred njegovom kucom!!! Nevidim stvarno ijedan opravdani razlog za ban i napad na moju licnost. Ako je bio isprovociran sto je Vojvodina sastavni deo SRbije a ne neke njegove ebene Madjarske, to je njegov problem ,pa neka to reava u madjarskoj a ne ovde da se sprda sa srpskim narodom, a neka im je na cast ovim Beogradjanima koji drze ovaj sajt i forum, kao i sto postavljaju ovakve moderatore, da nam se svim srbima keze i smeju u lice a mi im nista za sada na ovom forumu nemozemo nista!!_Milanche_:ma on je postavljen po nalogu Orhana Dragasa :-)
Serbian_nationalist:balija iz Madjarske JONIMI izbaci iz moderatora, kao i da mu se stavi svaki ban za dalji ulazak na ovaj forum!! Cista madjarska politika secesije i separatizma. I sam si video zbog nicega sam banovan
Pozdrav
Obersturmfuehrer:a delije je izvorna srpska rec
igrale se balije na sred zemlje dembelije.....