Igrale se delije...

Obersturmfuehrer:
pa kad govorimo o 'jebavnaju keve nekome' , pusenju *****, ratovima i slicno, sigurno neces cuti nista pozitivno od mene....
ajmo malo o srpskim naucnicima, knjizevnicima, umetnicima....tu ces cuti pozitivne stvari....

Ето може познати стихос... мислим писац гвоздени кук,ишчашена памет,
од милошти звани малицемент нечији омељени писац,а пошто на истој таласној дужини са хасб...шта мислите о његовом не делу,мислим о њему као писцу,
јер ипак и ако исти није припадник овде конститутивног народа већ једне мањине територијално близу вама, тренутно до бекства или особађајуће пресуде борави у ЦЗ?

Милораде бекријо све си паре попио,попио си шљиве ранке и поп...дебеле и танке,
Милораде бенкрио где си лову сакрио,узео си од свог кума и од других будала,пацова итд...где нам ноћас спава твоја паметна глава ,знам да ниси у ЦЗ
пустио те ловац Јоца да мало вршљаш по граду,јеси опет ушао из ватрогасног дома у скојевском насељу у тунел до скромне ти виле и верне љубе,пази се само сарме
није му стигао бели голуб или нешто друго бело ...

Aman ljudi dosta vise sa ovim temama o komunjarskim isprdcima poput Titovog kluba znam da vam je bilo lepo i da se secate sa setom druga Starog i crvenih zvezdi, partizana i pionira malenih al sto je mnogo, mnogo je :roll:

_Milanche_:
ma on je postavljen po nalogu Orhana Dragasa :-)
Milanche daj da postavimo peticiju da se ovaj balija iz Madjarske JONIMI izbaci iz moderatora, kao i da mu se stavi svaki ban za dalji ulazak na ovaj forum!! Cista madjarska politika secesije i separatizma. I sam si video zbog nicega sam banovan(pritajeno_dobro, i JSO-CRVENE_BERETKE) samo sto sam bio suprotnog misljenja i stava gore pomenutog separatiste!!! Takvi kao Jonimi nam vode zemlju i podrzavaju isto takodje takve balije!!! Nevidim vise svrhu biti clan ovog foruma ako nemozes da pricas normalno kao svaki gradjanin srbije, a da ti se nenametne necijemisljenje i volja! Jonimi misli da je nedodirljiv na forumu, ali zato postoje njegovi podaci koji se lako mogu biti dostupni siroj javnosti, pa ce tek tada zaigrati mecka pred njegovom kucom!!! Nevidim stvarno ijedan opravdani razlog za ban i napad na moju licnost. Ako je bio isprovociran sto je Vojvodina sastavni deo SRbije a ne neke njegove ebene Madjarske, to je njegov problem ,pa neka to reava u madjarskoj a ne ovde da se sprda sa srpskim narodom, a neka im je na cast ovim Beogradjanima koji drze ovaj sajt i forum, kao i sto postavljaju ovakve moderatore, da nam se svim srbima keze i smeju u lice a mi im nista za sada na ovom forumu nemozemo nista!!
Pozdrav

Serbian_nationalist:
balija iz Madjarske JONIMI izbaci iz moderatora, kao i da mu se stavi svaki ban za dalji ulazak na ovaj forum!! Cista madjarska politika secesije i separatizma. I sam si video zbog nicega sam banovan
Pozdrav
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ostavite ovo molim vas :lol: izgleda daje na jug Srbije stigla neko nova gudrovina i mnooogoo je jaka :lol:

Back