igrala se deca...

Adem-ks

Aktivan član
Poruka
1.823
nije da optuzujem djake, oni i nisu krivi, osim onog sto je ukrao kameru, i mozda nekolicini koji su to videli i nisu prijavili. samo hocu reci da se takve stvari desavaju, i krivci su lopovi a ne djaci, pa bili oni srbi ili hrvati

Leskovački đaci pokrali diplomatu
IZVOR: BETA
Leskovac -- Zamenik ambasadora Izraela Ejal Naor ostao je bez kamere dok je leskovačkim srednjoškolcima prezentovao iskustva te zemlje u oblasti učeničkog preduzetništva.

Ilustracija (sxc.hu, arhiva)
Krađu je potvrdila i portparolka gradonačelnika Leskovca Sanja Conić.

"Ponudili smo nadokadu štete našem uvaženom gostu, ali je on odbio i tome nije pridavao važnost", rekla je Sanja Conić agenciji Beta.

Naor je tokom prezentacije u Skupštini Leskovca učenicima dao da pogledaju kameru tipa "pilula" kako bi im približio novo tehničko dostignuće iz oblasti medicine.

Profesorka koja je pratila učenike rekla je agenciji Beta da je prezenter nekoliko puta pozvao prisutne da vrate kameru, uz šaljivu opasku da košta "samo 3.000 dolara".

"Umesto aplauza na kraju prezentacije nastao je muk", rekla je profesoka.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=20&nav_category=16&nav_id=697203

Sa delikventima samo ostro.
Prvo poceti sa stokom koja svakodnevno rusi groblja.

thAmericanHistoryX-2.gif

A, zašto nije ova profesorka pozvala policiju? Neko iz Opštine u čijim prostorijama se održalo predavanje?
Besmisleno je pričati po medijima ako nisu preduzete mere. Kome je to potrebno?

Zna se kome.

Imas link i postavljaca.

i za tvoju informaciju, sat nije ukradjen, iako su tako albanske novine javile.

Za tvoju informaciju, mozda ni kamera nije ukradena.

Ne pravi se "naivan" - jos uvek se vode kao nestali:

nemoj mi pricati price. ja sam lepo rekao, daj mi jedno ime, i mozemo nastaviti. a za bsjke, menjaj pf.

- - - - - - - - - -

Nema to veze s njim. Ova profesorka je odgovorna za tu decu i dužna je da prijavi policiji.
Taj beznačajni dogadjaj ima vrednost od 3 000 USD i spada u teške kradje.

ne kazem da nisi u pravu, ali sto se meni tice ispravns odluka izraelca.

nemoj mi pricati price. ja sam lepo rekao, daj mi jedno ime, i mozemo nastaviti. a za bsjke, menjaj pf.

- - - - - - - - - -

Imena nisu bitna, fakat je da je ovo tacno ali se imana ne mogu znati zbog dalje istrage I ko si ti da ti dajem imena? Hoces da poreknes sve ovo?

I na kraju, jedno licno pitanje - kako te nije sramota da doalzis na ovaj forum i da se mesas u nase stvari cak i koje nisu vezane za Kosovo, da se jos usudjujes da pravis nasu decu lopovima, a znas sta ste radili i sta radite tamo nasima pa i deci? Ja nikad ne bih dosla na siptarski forum, kao ni na hrvatski, jer znam da je i sa nase strane bilo zlocina. Pa u redu je da pises i rasvetljujes dogadjaje o Kosovu tu i tamo mada ja ni to ne bih, ali ne mogu da shvatim sta zelis da postignes ovim pravljenjem da si Englez i da nisi kriv za zlocine na Kosovu nad nasima i da sad kao treba da se druzimo lepo i slozno, a krv stoji neosvecena na sve strane?

Drzak si i bezobrazan jer se jos usudjujes da na naprijateljstvo dodas i provokaciju i omalovazis Srbe na svaki nacin, a zna se kakvi ste vi.

Poslednja izmena:
Imena nisu bitna, fakat je da je ovo tacno ali se imana ne mogu znati zbog dalje istrage
I ko si ti da ti dajem imena? Hoces da poreknes sve ovo?
ti mozes lagati koliko hoces, i meni to ne smeta, ali ako hoces da ti odgovorim na neko pitanje, onda mi treba tacna informacija a ne price o..... nadam se da si ukapirala i odgovor na drugo pitanje
I na kraju, jedno licno pitanje - kako te nije sramota da doalzis na ovaj forum i da se mesas u nase stvari cak i koje nisu vezane za Kosovo,
da se jos usudjujes da pravis nasu decu lopovima, a znas sta ste radili i sta radite tamo nasima pa i deci? Ja nikad ne bih dosla na siptarski forum, kao ni na hrvatski, jer znam da je i sa nase strane bilo zlocina. Pa u redu je da pises i rasvetljujes dogadjaje o Kosovu tu i tamo mada ja ni to ne bih, ali ne mogu da shvatim sta zelis da postignes ovim pravljenjem da si Englez i da nisi kriv za zlocine na Kosovu nad nasima i da sad kao treba da se druzimo lepo i slozno, a krv stoji neosvecena na sve strane?

Drzak si i bezobrazan jer se jos usudjujes da na naprijateljstvo dodas i provokaciju i omalovazis Srbe na svaki nacin, a zna se kakvi ste vi.
a zasto ne bih dolazio? meni je ovde uvek veselo. a st se toga tice da mene ne interesuje, ja obicno postujem samo na temama o kosovu, iako imam pravo postovati bilo gde, ali 90% su kosovske teme
ps. procitaj moj potpis

ti mozes lagati koliko hoces, i meni to ne smeta, ali ako hoces da ti odgovorim na neko pitanje, onda mi treba tacna informacija a ne price o..... nadam se da si ukapirala i odgovor na drugo pitanje

a zasto ne bih dolazio? meni je ovde uvek veselo. a st se toga tice da mene ne interesuje, ja obicno postujem samo na temama o kosovu, iako imam pravo postovati bilo gde, ali 90% su kosovske teme
ps. procitaj moj potpis

A sta je istina?

Da nije bilo zute kuce i vadjenja organa? Da su ova deca lopovi i bez istrage policije?

Ti si lazov.

I zato ides na ignore.

- - - - - - - - - -

Адеме, Адеме,... боли тебе уво, ако ти се шта и деси од зрачења НАТО бомби, имаш у шпајзу међу зимницом које срцуленце или јетрицу, можда бубрег... :)

Елем, супер је што нас овако јебуцкате, јер једног дана ће све да пукне, а тад ћете бити или на Јадранском мору или шефови "подземља". Негирање жуте куће вам неће помоћи, као ни многих других ствари. Не тражим вам да не кукате кад дође вријеме за наплату, слободно кукајте, али молим вас немојте да се чудите. ;)

zamisli samo doklr ce dogurati ta talentovana deca
Немој много да се узбуђујеш.Видиш како функционише наше то "успостављање добросуседских односа" одмах се угледали на вас.Твоји мајсторски дигоше сат(ни осети није) а наши камеру.:per:

Знаш како, на снимку се види да у једном тренутку има сат, у другом нема. Могу новине да причају шта хоће, моје очи мене ипак не лажу толико. ;)
Ово има-нема, сад га видиш-сад га не видиш ме асоцира на Прешево.:lol:

Back