Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate hahaVid' ovu reklamu:
LOL!![]()
TacnoMa ja sam se jednom zamalo ugasio zbog igranja s - vazd oruzjem-. Secam ce da su mi pomogli lekari da se presvucem, legao, zaspao, sledeca scena negde u sred noci oko mene cela ekipa gorim sav u znoju, ugasim se i budim se, izvode me iz op sale i dve sestre prebacuju na krevet. Posle se budim i pored u gazi zrno i prilazi doktor, pomazi me po glavi: znas li ti koliko si srecan? Da je mm levo, ostao bi nepokretan, mm desno, smrt...
A znas ono, kad kazu kao, vidis svetlo, tunele... Trrrrrt. Ne vidis nista. Nema te.
Meni nista. Bukvalno orekid vremena. Dva dana kasnije budis se i kao eeee vtf.Mada ja sam sanjala. Zaista
I bilo mi je lepo
Koje?Ato srkecemo temu?
Corvuse, ovo si ti.
Poce s klikerima u gacama pa presao na petarde.
200m nah bad bro?A super je anegdota to sa topom, kada smo našli barut.
Uzeli dugačku cev i izbušili rupu na jednom kraju, a kraj zatrpali u zemlju.
Nabili barut i kamenje u cev, a niko ne sme da zapali.
Ja najhrabriji.
Rupa mala, a ja nišanim da turnem šibicu.
Svi se posakrivali.jedan se poeo na drvo.
A kada je "roknulo" - ovaj pao sa drveta.
Mene, kako sam nišanio, oprljio plamen u oko.
Komšinica ispred čije kuće smo lansirali projektil izletela manita - a kamenje porazbijalo crep 200 metara dalje.![]()
Zato sto si bio sediranMeni nista. Bukvalno orekid vremena. Dva dana kasnije budis se i kao eeee vtf.
Ej!200m nah bad bro?
Pa ajd jbg, ionako o. Seks igrackama necemo puno nauciti od forumasica ovde.Jel može još jedna anegdota?
Doći će neko bolji od nas, kada ti tema postane popularna.Pa ajd jbg, ionako o. Seks igrackama necemo puno nauciti od forumasica ovde.
Vi ko Charli BraunIšli smo i na avio modelarstvo, ja i moj drug.
I odlučimo da napravimo avion.
Sedište od gajbe.
Krila od dasaka, a ušili najlon.
I napravili skakaon'cu, na brdu
A što je najgore - moja keva i njegov ćale sve to gledaju
Naravno - ja sam bio probni pilot.
Avion, naravno, nikada nije poleteo.![]()
Zar ima bolji?Doći će neko bolji od nas, kada ti tema postane popularna.
E ima smisla. Često igračke stoje i za boraviš na njih.Najbolja investicija mi je seksi ves, carape, halteri.
Igracke se ne setim da izvadim
Никад збуњенији нисам био док читам. Двапут сам прочитао и нимибило јасно о чему се ради, док нисам сконтао да пише "вазд оружјем", а не "ваџ оружјем". Прво сам помислио да је нешто пошло наопако док си се зезао с неком играчком за ваџајнера.Ma ja sam se jednom zamalo ugasio zbog igranja s - vazd oruzjem-. Secam ce da su mi pomogli lekari da se presvucem, legao, zaspao, sledeca scena negde u sred noci oko mene cela ekipa gorim sav u znoju, ugasim se i budim se, izvode me iz op sale i dve sestre prebacuju na krevet. Posle se budim i pored u gazi zrno i prilazi doktor, pomazi me po glavi: znas li ti koliko si srecan? Da je mm levo, ostao bi nepokretan, mm desno, smrt...
A znas ono, kad kazu kao, vidis svetlo, tunele... Trrrrrt. Ne vidis nista. Nema te.