Igracke

Ma ja sam se jednom zamalo ugasio zbog igranja s - vazd oruzjem-. Secam ce da su mi pomogli lekari da se presvucem, legao, zaspao, sledeca scena negde u sred noci oko mene cela ekipa gorim sav u znoju, ugasim se i budim se, izvode me iz op sale i dve sestre prebacuju na krevet. Posle se budim i pored u gazi zrno i prilazi doktor, pomazi me po glavi: znas li ti koliko si srecan? Da je mm levo, ostao bi nepokretan, mm desno, smrt...
A znas ono, kad kazu kao, vidis svetlo, tunele... Trrrrrt. Ne vidis nista. Nema te.

Ma ja sam se jednom zamalo ugasio zbog igranja s - vazd oruzjem-. Secam ce da su mi pomogli lekari da se presvucem, legao, zaspao, sledeca scena negde u sred noci oko mene cela ekipa gorim sav u znoju, ugasim se i budim se, izvode me iz op sale i dve sestre prebacuju na krevet. Posle se budim i pored u gazi zrno i prilazi doktor, pomazi me po glavi: znas li ti koliko si srecan? Da je mm levo, ostao bi nepokretan, mm desno, smrt...
A znas ono, kad kazu kao, vidis svetlo, tunele... Trrrrrt. Ne vidis nista. Nema te.
Tacno
Nema svetla

A super je anegdota to sa topom, kada smo našli barut.
Uzeli dugačku cev i izbušili rupu na jednom kraju, a kraj zatrpali u zemlju.
Nabili barut i kamenje u cev, a niko ne sme da zapali.
Ja najhrabriji.
Rupa mala, a ja nišanim da turnem šibicu.
Svi se posakrivali.jedan se poeo na drvo.
A kada je "roknulo" - ovaj pao sa drveta.
Mene, kako sam nišanio, oprljio plamen u oko.
Komšinica ispred čije kuće smo lansirali projektil izletela manita - a kamenje porazbijalo crep 200 metara dalje. :D

A super je anegdota to sa topom, kada smo našli barut.
Uzeli dugačku cev i izbušili rupu na jednom kraju, a kraj zatrpali u zemlju.
Nabili barut i kamenje u cev, a niko ne sme da zapali.
Ja najhrabriji.
Rupa mala, a ja nišanim da turnem šibicu.
Svi se posakrivali.jedan se poeo na drvo.
A kada je "roknulo" - ovaj pao sa drveta.
Mene, kako sam nišanio, oprljio plamen u oko.
Komšinica ispred čije kuće smo lansirali projektil izletela manita - a kamenje porazbijalo crep 200 metara dalje. :D
200m nah bad bro?

E, a secam se, brm ti, drugar moj ciji cale bio pajkan. I sedeli kuci kod njega, kad on hihi da ti pokazem nesto, pope se na stolicu, kutija... I vadi revolver... Preeeleeeep. Glanc.. I bukvalno ga je samo uzeo i odmah vratio u kutiju, lepo ga namestio na ormar, kad posle njegov cale ulazi...
Gde ste momci.. Pogkeda na ormar, kako je pogledao, promena lica, prilazi meni i pomazi me po glavi, a saketina cela glava mi stala u saku. A nikad me nesto nije nezije pomazilo a da sam se ja vise u zivotu usrao od straha. Hajde ti idi kuci...

Išli smo i na avio modelarstvo, ja i moj drug.
I odlučimo da napravimo avion.
Sedište od gajbe.
Krila od dasaka, a ušili najlon.
I napravili skakaon'cu, na brdu
A što je najgore - moja keva i njegov ćale sve to gledaju
Naravno - ja sam bio probni pilot.
Avion, naravno, nikada nije poleteo. :D

Išli smo i na avio modelarstvo, ja i moj drug.
I odlučimo da napravimo avion.
Sedište od gajbe.
Krila od dasaka, a ušili najlon.
I napravili skakaon'cu, na brdu
A što je najgore - moja keva i njegov ćale sve to gledaju
Naravno - ja sam bio probni pilot.
Avion, naravno, nikada nije poleteo. :D
Vi ko Charli Braun

Никад збуњенији нисам био док читам. Двапут сам прочитао и нимибило јасно о чему се ради, док нисам сконтао да пише "вазд оружјем", а не "ваџ оружјем". Прво сам помислио да је нешто пошло наопако док си се зезао с неком играчком за ваџајнера. z:mrgreen:

Back