Igracke..

Sve su to samo igracke :per::rotf:

Pitanje: da li su vam ovakve stvari normalne ili bi se morao postovati neki eticki minimum (kojeg je mozda zakon propisao?) pa da se ovakve "igracke" prodaju na prikladnim mestima?

Neko prima platu od drzave da vodi racuna i o tome...Ali...
Ja, licno, bih kupila sve iz te radnje i odnela na poklon zenama ovih opstinara koji hvataju zjala po gradu (o trosku gradjana) i naravno uz pompu i slikanje makar i za Kurir, objavila svetu moju donaciju. :cool:

(One postrojene ispred opstine sa "onim" u ruci, iscerene zbog prikladnog poklona - slika za naslovnu garant!:mrgreen:)

мени ово смешно, искрено реено
да вибратору није место међу игракама---није
а и скуп је с обзиром да је кинески
ће се распадне :eek:

Sve su to samo igracke :per::rotf:

Pitanje: da li su vam ovakve stvari normalne ili bi se morao postovati neki eticki minimum (kojeg je mozda zakon propisao?) pa da se ovakve "igracke" prodaju na prikladnim mestima?

Vidiš da je detetu normalno, odmah ze zakačilo baš za 'čarobni mač' : )
Ja bih verovatno umrla od smeha, a i moja baka bi.

(Da, da, mesto za vibrator je seks-šop, ali toga verovatno nema u Čurugu...)

Onda svakako pre u apoteci nego u radnji ovog tipa
Da, da, i to u poljoprivrednu apoteku, da se slučajno ne desi da deca i penzioneri pođu po Strepsils, a vrate se sa masažerom. I to nikako ne staviti ***** u vitrinu, već kad zagorela Čuružanka dođe i zatraži ''mutilicu za ness'', prodavačica da je odvede iza pulta i iza posebnih vrata, pa stepenicama u podrum...

Vidiš da je detetu normalno, odmah ze zakačilo baš za 'čarobni mač' : )
Ja bih verovatno umrla od smeha, a i moja baka bi.

(Da, da, mesto za vibrator je seks-šop, ali toga verovatno nema u Čurugu...)

uvatilo se dete odma za jarbol, oce, pa oce da bude pomorac. :lol:

meni ovo smesno, iako smatram da je malo vise neprikladno da se igracke za odrasle prodaju medju igrackama za decu...mada, muskarci nekada poklanjaju i plisane medvedice. :think:

al' zena je hit u prodavnicu ulaze deca i stari. za decu kontam, al' za stare ljude nikako ne mogu da skontam kako se oni uklapaju u recenicu....mozda jaz generacija.

- Povela sam sina od pet godina da odaberemo igračku za drugaricu koja slavi rođendan. Dok sam pretraživala policu s plišanim medama, on je dohvatio duguljastu kutiju i rekao da neće ništa drugo osim toga. Kad sam videla da se radi o vibratoru, umalo se nisam šlogirala! Jedva sam mu to čudo iščupala iz ruku, a dete je plačući izašlo iz radnje. Zaista ne znam šta takve stvari rade u prodavnici u koju ulaze deca i stari ljudi - kazala je ogorčena Čuružanka

:rotf:

bas prikladan poklon za drugaricu.

bice tako sve dok te na samu pomenu seks shopa i kupovine u istom 90% komsiluka gleda ispod oka i prska svetom vodicom... nego tako kinci umuvaju dildo medju kucne aparatice, oni glume ludilo ti glumis ludilo kad odes da kupis( kao nisi znala sta je :lol:) i eto... oni prodaju, zene namirene, win-win :lol:

Back