Igračke koje smo volele

11825204_871280356270528_5216195059546255756_n.jpg

Bajs i lastis ko prvo
Ja sam bila vise za lunjanje napolju sa decom nego za igranje unutra
Sto se tih pasivnih igara tice kuvao se rucak u serpicama i loncicima (od zemje i lisca u dvoristu), igralo se sa barbikama, presvlacilo u mamine stvari i sl...
Lutke nikad nisam volela, imala sam, al sam ih koristila kao zamorcice za naucna istrazivanja :rotf: Sta su se injekcija naprimale sirote, pa im odvrnem glavu da istresem vodu, vratima glavu nazad pa opet dajem inekcije :rotf: Imali smo punu kucu spriceva i igala pa sam to capisala krisom, ciste naravno iz pakovanja, pametna bila ljubi me majka, taman posla prljave, da ne vide moji jer ce da posize, malo dete se igra sa iglama :lol:
Volela sam plisane igracke u obliku zivotinja i njih sam pazila i mazila, nisam radila naucna testirana na zivotinjama :zkez: Samo na "ljudima" (lutke)
Naravno tu je i nezaboravni mackarnik i igranje sa njima, svako dete treba da raste uz zivotinje

Poslednja izmena:
Bajs i lastis ko prvo

e kad si pomenula lastis... ja ziveo umelence (u Melencima), u banatu... tamo smo se uvek igrali zajedno, devojcice i mi, nismo imali muske i zenske igre.. one su sa nama cepale fudbal, mi sa njima lastis.. mada je i ovo glupo receno.. nisam imao osecaj da sam ja njima nesto ili one nama... i tako jednom dodje neki deckic iz beograda i izvuce mi lastis koji mi je virio iz dzepa i pocne da me zaјеbavа:" vidi ga, ima lastis..".. a laloši ga gledaju bledo.. kao: pa sta sad tu nije u redu

e kad si pomenula lastis... ja ziveo umelence (u Melencima), u banatu... tamo smo se uvek igrali zajedno, devojcice i mi, nismo imali muske i zenske igre.. one su sa nama cepale fudbal, mi sa njima lastis.. mada je i ovo glupo receno.. nisam imao osecaj da sam ja njima nesto ili one nama... i tako jednom dodje neki deckic iz beograda i izvuce mi lastis koji mi je virio iz dzepa i pocne da me zaјеbavа:" vidi ga, ima lastis..".. a laloši ga gledaju bledo.. kao: pa sta sad tu nije u redu

E kod nas nisu, ja sam rasla na relaciji bg i leskivac, u bg proseratorska deca iz centra nisu se igrala aktivnih igara, al u le jedva smo u kucu ulazili
Ali nisu decaci skakali sa nama
Zajedno sa decacima smo se igrali mocnih rendzer i nindza kornjaca, vozili bajseve rosule skejtove...

- - - - - - - - - -

...valjda smo svi imali te takve igracke...posle su stigle lutke iz Italije koje trepcu i kosom koja moze da se ceslja...
E daa, al su se te naprimale injekcija :rotf: Posle par puta odvrtanja glave i punjenja vodom vise ne trepcu, naucno dokazano :rotf:

...on nije imao pojma koliko ste vi bili vezani....nije razumeo, steta za njega....
...bas si imao lepo detinjstvo...

...meni je uz lastis bio omiljen i hop-hop...nemam pojma seca li se ko toga...stavi se na nogu pa se vrti a drugom preskace...i brojimo pa ko duze izdrzi da se ne zamrsi :)
...nas je bilo dosta dece u dvoristu, po celi dan je bilo neke zabave ili ispred na ulici ili u dvoristu, u kuce smo ulazili tek kad mrak pocne da pada...

E kod nas nisu, ja sam rasla na relaciji bg i leskivac, u bg proseratorska deca iz centra nisu se igrala aktivnih igara, al u le jedva smo u kucu ulazili
Ali nisu decaci skakali sa nama
Zajedno sa decacima smo se igrali mocnih rendzer i nindza kornjaca, vozili bajseve rosule skejtove...

- - - - - - - - - -

E daa, al su se te naprimale injekcija :rotf: Posle par puta odvrtanja glave i punjenja vodom vise ne trepcu, naucno dokazano :rotf:

...ja sam prvu dobila od mamine drugarice za 6-ti rodjendan...ne mogu da opisem tu srecu, i sad se secam i haljinice kakvu je imala...:)
...dugo, bas dugo sam je cuvala...druge sam operisala, nju nisam bilo mi nesto zao :lol:

- - - - - - - - - -

974746-badminton.jpg

Igrali do besvesti.

..ja do pre par godina....bas sam volela bagmington...

Back