bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.056
...... 
- - - - - - - - - -
pu, prva!

- - - - - - - - - -
pu, prva!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da i to
Imala sam i te gumenjake, joj sto su mi bile odbojne takve igracke, to sam ustupljivala mackama![]()
ha, bravo.. podestila si me na moju devojku iz osmog osnovne.. i u bioskop je isla na rolsuama.. jedva sam je stizao![]()
Bajs i lastis ko prvo
I moje, al macijim zubicimaСве су биле изгрижене, ништа лепше него грицкати ту гуму.
Моје прве играчке изгледале су овако (све са нета скидам)
![]()
Овог јежурку јежића сам имала, истог таквог. И свињчића. И шврћу.
e kad si pomenula lastis... ja ziveo umelence (u Melencima), u banatu... tamo smo se uvek igrali zajedno, devojcice i mi, nismo imali muske i zenske igre.. one su sa nama cepale fudbal, mi sa njima lastis.. mada je i ovo glupo receno.. nisam imao osecaj da sam ja njima nesto ili one nama... i tako jednom dodje neki deckic iz beograda i izvuce mi lastis koji mi je virio iz dzepa i pocne da me zaјеbavа:" vidi ga, ima lastis..".. a laloši ga gledaju bledo.. kao: pa sta sad tu nije u redu
E daa, al su se te naprimale injekcija...valjda smo svi imali te takve igracke...posle su stigle lutke iz Italije koje trepcu i kosom koja moze da se ceslja...
e kad si pomenula lastis... ja ziveo umelence (u Melencima), u banatu... tamo smo se uvek igrali zajedno, devojcice i mi, nismo imali muske i zenske igre.. one su sa nama cepale fudbal, mi sa njima lastis.. mada je i ovo glupo receno.. nisam imao osecaj da sam ja njima nesto ili one nama... i tako jednom dodje neki deckic iz beograda i izvuce mi lastis koji mi je virio iz dzepa i pocne da me zaјеbavа:" vidi ga, ima lastis..".. a laloši ga gledaju bledo.. kao: pa sta sad tu nije u redu
Моје прве играчке изгледале су овако (све са нета скидам)
![]()
Овог јежурку јежића сам имала, истог таквог. И свињчића. И шврћу.
E kod nas nisu, ja sam rasla na relaciji bg i leskivac, u bg proseratorska deca iz centra nisu se igrala aktivnih igara, al u le jedva smo u kucu ulazili
Ali nisu decaci skakali sa nama
Zajedno sa decacima smo se igrali mocnih rendzer i nindza kornjaca, vozili bajseve rosule skejtove...
- - - - - - - - - -
E daa, al su se te naprimale injekcijaPosle par puta odvrtanja glave i punjenja vodom vise ne trepcu, naucno dokazano
![]()
![]()
Igrali do besvesti.
ja igram i dan danas![]()