ancika Iskusan Poruka 5.441 08.11.2004. u 07:43 - Igracino, pripazi se, vec mi ides na zivce!!! #1 Ljudi, ovaj Igracina mene mnogo nervira. Ko je za da ga uklonimo sa foruma? Ionako ce ovu temu sad da zakljucaju...
Ljudi, ovaj Igracina mene mnogo nervira. Ko je za da ga uklonimo sa foruma? Ionako ce ovu temu sad da zakljucaju...
I igracina Primećen član Banovan Poruka 878 08.11.2004. u 08:28 - Igracino, pripazi se, vec mi ides na zivce!!! #2 Istinu moras prihvatiti, ma kakva bila, ne mozes zivjeti od izmisljotina, to nidje ne vodi. Nemoj da se nerviras ako ti pokazem istinu s vremena na vrijeme. Iako istina zna da bude bolna, ipak ti je toplo preporucujem. Za pocetak idi do topica "Relja Novakovic..."[/b]
Istinu moras prihvatiti, ma kakva bila, ne mozes zivjeti od izmisljotina, to nidje ne vodi. Nemoj da se nerviras ako ti pokazem istinu s vremena na vrijeme. Iako istina zna da bude bolna, ipak ti je toplo preporucujem. Za pocetak idi do topica "Relja Novakovic..."[/b]
AllPacino Zainteresovan član Poruka 487 08.11.2004. u 09:50 - Igracino, pripazi se, vec mi ides na zivce!!! #3 Nudim igracini trista eura mesecno da mi vise ne bruka poreklo