Igrači Novog Pazara kamenovani u Nišu!

Gazija

Iskusan
Poruka
6.125
Grupa mladića kamenicma nasrnula na autobus u kojem su bili igrači i članovi stručnog štaba Novog Pazara.

Fudbaler Novog Pazara Miloš Đalac povređen je danas oko 18 časova u Nišu kada je grupa mladića kamenicama razbila bočno staklo autobusa u kome su bili fudbaleri i članovi stručnog štaba tog kluba.

U napadu na autobus u Nišu, na povratku sa utakmice lakše je povređeno još nekoliko fudbalera, rečeno je agenciji Beta u klubu.

Đalac, najzapaženiji igrač utakmice u kojoj su Novopazarci slavili sa 3:1, zadobio je najviše posekotina glave krhotinama stakla pored kojeg je sedeo.

"Strašno. Ne znam čime smo ovo zaslužili. Ovako niko nije dočekan u Novom Pazaru", izjavio je Đalac agenciji Beta.

Sportski direktor Novog Pazara Sead Brunčević je u izjavi za Betu naglasio da nema zamerki na organizaciju utakmice u Nišu i gostoprimstvo domaćina.

Niška policija je obavila uviđaj, a ekipa iz Novog Pazara je nastavila put.

http://www.mondo.rs/s202855/Sport/Sport/Fudbal/Igraci_Novog_Pazara_kamenovani_u_Nisu.html

"Strašno. Ne znam čime smo ovo zaslužili. Ovako niko nije dočekan u Novom Pazaru", izjavio je Đalac agenciji Beta.
Aham...
t_Nis-kamenovani-autobus-Nisekspresa-pokrivanje.jpg

http://www.sandzak-x.com/news-readmore-1321.html

Uprkos tome,komšije iz okruga žmure na ovakve stvari.Ko je tu okrivljen i koliko iznosi kazna?

Što?

Ako neki Sead dobije batine od Muamera...ne ulazim ja u razloge sukoba islamskih boraca.

A koga da okrivimo kad se zvezdasi i partizanovci medjusobno kamenuju? Ja bih rekla Seselja:mrgreen:

Pa to ono sad, al da se ovo desilo u Pazaru, odmah bi vam puna usta bila kako treba poslati dole vojsku da nam se nahebe mame separatisticke :mrgreen:
A ovako, samo huligani,nema veze sa nacionalnom i verskom osnovom :mrgreen:

Pa to ono sad, al da se ovo desilo u Pazaru, odmah bi vam puna usta bila kako treba poslati dole vojsku da nam se nahebe mame separatisticke :mrgreen:

Kao sto je Mil00rad napisao,vec se desavalo to isto u Novom Pazaru...Ovaj incident treba osuditi i kazniti krivce,ali imam utisak da se nece sve na ovom zavrsiti i da je ovaj incident odlican slagvort za Zukorlica i kompaniju...

Kao sto je Mil00rad napisao,vec se desavalo to isto u Novom Pazaru...Ovaj incident treba osuditi i kazniti krivce,ali imam utisak da se nece sve na ovom zavrsiti i da je ovaj incident odlican slagvort za Zukorlica i kompaniju...

Ma hoce, Pazarci su u dobrim odnosima sa Nislijama,prosle godine je ceo stadion u Novom Pazaru navijao da poklone 3 boda Radnickom iz Nisa da ne ispadne iz Lige ... A ovo se u Pazaru jedino desilo kada su gostovali navijaci Rada ... Jasno ti je i zasto ...

I sa nama Kragujevcanima se Pazarci ne mirisu,posto se koljemo za ulazak u Superligu...Pitanje kako ce "Djavoli" proci u Novom Pazaru :think:

Nadam se da ce proci sa jedno 3 komada i vasoj mrezi :mrgreen:
A ako ne bude nekih budala koji budu provocirali, proci ce normalno , porazeno ali na terenu :mrgreen:

Btw, Radnicki i Pazar treba da idu u Superligu ... Dobre sam pare na vas uzeo ovaj vikend :mrgreen:

A ti misliš da je Srbin pravoslavac napao Srbina pravoslavca jer je ovaj drugi Srbin pravoslavac?

Naravno, sve ovo pod pretpostavkom da Miloš Đalac nije Bošnjak i islamski borac.

Ma jasta, bas su birali da Milosa pogode :mrgreen:
Ne znam, to su činjenice.
Ako već želiš da postaviš hipotetičko pitanje, ti ga postavi.
Glavno je da je Novi Pazar, a btw,iznenadili biste se saznanjem da u navijackoj grupi Torcida Sandzak ima i malo Srba :mrgreen:
Zamisli koji su to bolidi :hahaha1:
Je l' isto pjevaju ''Ovo je Turska'' il' tada prave pauzu da zapale po cigeretu?

Kojim jezikom govore ti Pazarci,kako se prezivaju i kako im se zovu svi potomci ispod 5-6 kolena...A ovo sto se desilo je sramota i smesno,ali debilu nije bitno kaga gadja kamenom,jer je to jedna pecena glava i nema dva grama mozga,ja sam Srbin a kad sam igrao utakmicu u Arandjelovcu pre 4-5 godina gadjali su nas bus jer smo pobedili,i imali razlike...ne,jer su sve to idioti sa mitiserom umesto mozga!

Back