Igraci iz ex-Yu - stranci ili ne?

Da li podrzavate incijativu da se igraci iz bivse Juge ne "racunaju" kao stranci?

• Da

• Ne

• Svejedno mi je

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja ovo podrzavam ali samo pod uslovom da bude obostrano, a ne da se oni kod nas sepure a mi kod njih stranci.
heh...ne zavisi to od mene i tebe druze.meni je glupost nevidjena tretirat vas kao strance u nasoj ligi i obrnuto.morash priznat da je stvarno bzv doves nekog juznoamerikanca ili afrikanca i nekog srbina i oboje ih turit u isti kos,tj.tretirat ih kao strance.nije to isto.glupost stvarno,ali ako vodeci funkcioneri fudbalskih saveza odluce da mora bit tako,onda njima na obraz,ne meni ;) ja se zalazem da nije tako.visi su interesi tu u pitanju,zabolje njih uvo sto je meni to presmijesno :( uostalom,nema nas mnogo u srpskoj ligi pa da moz rec kako se sepurimo.eo u cz su samo vesovic i reljic-nijesam siguran,ali ce se to rijesit na foru pasosha.a i samo ogranicenje broja stranaca je poteklo od-zna se koga (jedan je sad dobio otkaz u iranskom drugoligashu poslije samo 6 kola uz skor 0-3-3) tako da mi je ta prica da sve treba tretirat kao strance bez obzira sa kog su govornog podrucja josh besmislenija...

Back