Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
heh...ne zavisi to od mene i tebe druze.meni je glupost nevidjena tretirat vas kao strance u nasoj ligi i obrnuto.morash priznat da je stvarno bzv doves nekog juznoamerikanca ili afrikanca i nekog srbina i oboje ih turit u isti kos,tj.tretirat ih kao strance.nije to isto.glupost stvarno,ali ako vodeci funkcioneri fudbalskih saveza odluce da mora bit tako,onda njima na obraz,ne meni ja se zalazem da nije tako.visi su interesi tu u pitanju,zabolje njih uvo sto je meni to presmijesno uostalom,nema nas mnogo u srpskoj ligi pa da moz rec kako se sepurimo.eo u cz su samo vesovic i reljic-nijesam siguran,ali ce se to rijesit na foru pasosha.a i samo ogranicenje broja stranaca je poteklo od-zna se koga (jedan je sad dobio otkaz u iranskom drugoligashu poslije samo 6 kola uz skor 0-3-3) tako da mi je ta prica da sve treba tretirat kao strance bez obzira sa kog su govornog podrucja josh besmislenija...