Igra vise nece da se pokrene "Euro truck simulator 2"

Bojan_b1

Početnik
Poruka
1
Pozdrav, novi sam pa ne znam ni da li sam na dobrom mestu otvorio temu, ako ne izvinite.Naime, imam problem sa igrom "Euro truck simulator 2", koju sam igrao godinama normalno i odjednom kada hocu da udjem u nju nista se ne desava.Kliknem na ikonu i zavrti se onaj kruzic kod misa za ucitavanje, tako par sekundi i onda nista, jednostavno odjednom nece da udje u igru vise.A igrao sam je normalno uvek.To se desilo odkad sam jednom prikljucio volan da ga isprobam u igri, odmah posle toga kada sam izasao iz igre vise nece da se pokrene uopste, jednostavno nista se ne desava.Probam sam i da izbrisem pa da instaliram ponovo, ali nista ne pomaze.Ako neko zna slucajno i ako ima iskustva sa tim, bio bih mu zahvalan na pomoci.

Pozdrav, novi sam pa ne znam ni da li sam na dobrom mestu otvorio temu, ako ne izvinite.Naime, imam problem sa igrom "Euro truck simulator 2", koju sam igrao godinama normalno i odjednom kada hocu da udjem u nju nista se ne desava.Kliknem na ikonu i zavrti se onaj kruzic kod misa za ucitavanje, tako par sekundi i onda nista, jednostavno odjednom nece da udje u igru vise.A igrao sam je normalno uvek.To se desilo odkad sam jednom prikljucio volan da ga isprobam u igri, odmah posle toga kada sam izasao iz igre vise nece da se pokrene uopste, jednostavno nista se ne desava.Probam sam i da izbrisem pa da instaliram ponovo, ali nista ne pomaze.Ako neko zna slucajno i ako ima iskustva sa tim, bio bih mu zahvalan na pomoci.

Molio bi te da malo više objasniš, unapred hvala. Koja je verzija igre koju igraš? Od verzije 1.35.* došlo je do izmena u igri od 3d modela kamiona i prikolica i drugih objekata do prelaska na DX11, naravno tu je i dodata zvučna navigacija ali nažalost još nema na Srpskom. Bilo bi dobro da postaviš ove fajlove "game.log" i "game.crash" na Pastebin ovi fajlovi se nalaze u direktorijumu "C:\Users\korisnik "users"\Documents\Euro Truck Simulator 2". Ako ti je ovo komplikovano možeš da zakačiš ova dva tekstualna fajla ovde na forumu, naravno ako može. Ovi fajlovi ti govore zašto igra prestaje sa radom, pa mi je potrebno da pogledam gde je nastao problem i ako ga mogu da uočim. Napisao si da si probao da deinstaliraš igru, procedura je sledeća pokreni deinstalaciju igre zatim obriši direktorijum "Euro Truck Simulator 2" koji se nalazi u "C:\Users\korisnik "users"\Documents" pa ponovo instaliraj igru. NAPOMENA kada radiš ovo obavezno sačuvaj direktorijum "mod" koji se nalazi u "C:\Users\korisnik "users"\Documents\Euro Truck Simulator 2" jer ako imaš modove oni su smešteni tu. Probaj igru da li radi ako radi onda mod po mod ubacuj i vidi da li će da radi, naravno moraš novi profil da napraviš u igri i da kreneš od početka. I još jedan dodatak ne pokušavaj da dodaješ nove mape recimo ProMods, Mađarska mapa i tako dalje jer one još uvek nisu kompatibilne sa novijom verzijom igre. Mislim da sam ti bar malo pomogao.

Back