Igra: Svi smo mi Ustav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
markovozd..:
eremita, znas kako kaze narod........skini mi se sa............:)
gde god vidis moj post, ti uskaces .........si se zaljubiska????

dobio si partijski zadatak, da me uhodis???
nije nikog inteligentnijeg bili u partiji, ( sekti ) nego tebe nasli??...............:):):)

:D znash kako se Stvor skida s ... toga.

pitaj ga da ti pojasni P3:22 i P3:5
:D :D :D :D :D

odma ce da te... stavi na ignore listu 8)

crow:
Цитат:
Оригинал поставио markovozd..
eremita, znas kako kaze narod........skini mi se sa............
gde god vidis moj post, ti uskaces .........si se zaljubiska????

dobio si partijski zadatak, da me uhodis???
nije nikog inteligentnijeg bili u partiji, ( sekti ) nego tebe nasli??...............

:D znash kako se Stvor skida s ... toga.
pitaj ga da ti pojasni P3:22 i P3:5
:D :D :D :D :D
odma ce da te... stavi na ignore listu 8)

Ја теби нисам крив што си ти постао члан неке тамо бугарашке многобожачке секте... па никако не можете да се пронађете ни у Старом ни у Новом завету...
него измишљате НЕШТО ШТО НЕ ПИШЕ . :razz: :razz: :razz:

De profundis:
:arrow: Primitivna, antievropska/orijentalna,bahata, zatarela u svakom pogledu .....E, to je tvoja srbija :|

Ako treba da biram, to je i moja Srbija.
Mnogo bolja od one Srbije koju predstavljaju neki Anabela i Djankarlo i ostala BB show B92 topla bratija.

dr hirurg:
Ви сте колега уболи поенту. Уђеш, изађеш, капирај копирај и готово. Могу колега само да исппрскају себе, јер то константно раде. Дрхте им руке :)

Hvala kolega, ucio sam se gledajuci njihov marketing.
SLUZIMO NARODU ili
STARACU SE
Kako je vec bolje reci ;-)

crow:
:D :D :D :D :D :D
ajoj...

zabavni ovi podanici braticu...
mislim, bili bi, kad ne bi imali pravo glasa

il kad bi ih gledao u drugoj zemlji :(

Da znas bate kako je to sve relativno. Kad odes u drugu zemlju, onda je Srbija za tebe druga zemlja, zar ne. A ti posto si pretpostavljam moderan, fleksibilan, kosmopolita, antinacionalista... mozes da odes bilo gde, zar ne.
Eto ne moras dalje od Bugarske i ona ce postati deo EU, pa ces moci tamo istu da delis sa crncima i arapima. Istina, i cirilica ce onda postati deo EU, ali niko nije savrsen.
A ja sam cuo recimo da je bugraska skupstina primer organiziranosti.
Jedino... jedino... sto se roje misli moje... mozda te i ne prime ni u Bugarskoj, ni u Americi, ni u Tunguziji, ni na Antarktiku. E onda stvarno moras da nas trpis 8-)

eremita:
Ја теби нисам крив што си ти постао члан неке тамо бугарашке многобожачке секте... па никако не можете да се пронађете ни у Старом ни у Новом завету...
него измишљате НЕШТО ШТО НЕ ПИШЕ . :razz: :razz: :razz:

ja se ne uclanjujem u religijske organizacije
iliti
nisam sektonja ko ti!

:D :D :D
pishe pishe...

ajde Stvore,
kako beshe

Postanje 3:5 ...
Postanje 3:22...

8)

ajde bre, shto si takav!?
secam se ja objashnjenja... nego... ocu opet da prochitam :D :D :D

jache od crne guje u prvom sv ratu! 8)

markovozd..:
Eremita, ajde stvarno , pojasni sta znaci........."pitaj ga da ti pojasni P3:22 i P3:5"

Neki sahovski potezi??
Ono.......pesak 3 na polje 22????

ma jok
ona njegova sektashka knjiga
koju falsifikuje na forumu ;)

to su stihovi iz knjige postanja ;)

nadji na netu, postavi mu ovde
i chekaj humoristichki program 8)

crow:
ma jok
ona njegova sektashka knjiga
koju falsifikuje na forumu ;)

to su stihovi iz knjige postanja ;)

A, to li je................ma to samo kada popuste lekovi...

1oredz3ez2.gif

gar3nq1.gif

Great Old One:
Da znas bate kako je to sve relativno. Kad odes u drugu zemlju, onda je Srbija za tebe druga zemlja, zar ne. A ti posto si pretpostavljam moderan, fleksibilan, kosmopolita, antinacionalista... mozes da odes bilo gde, zar ne.
Eto ne moras dalje od Bugarske i ona ce postati deo EU, pa ces moci tamo istu da delis sa crncima i arapima. Istina, i cirilica ce onda postati deo EU, ali niko nije savrsen.
A ja sam cuo recimo da je bugraska skupstina primer organiziranosti.
Jedino... jedino... sto se roje misli moje... mozda te i ne prime ni u Bugarskoj, ni u Americi, ni u Tunguziji, ni na Antarktiku. E onda stvarno moras da nas trpis 8-)

shto li se ti sine za men secirash??? 8)
brini tvoju brigu, privatizovashe ti drzavu, ej bre!!!
a ti se s nekvu vranu sholcash i za nju brinesh 8)
ne ide!

Пазите колега да паднете на нешто, од чега ћете се смејати још више. Као по обичају. :)

Иначе колега врана је изузетно духовит за разлику од Вас, али примећујем да има неки трип у вези православља. Можда је из поповске школе па му се није свидело, те је прешао у опозицију.

dr hirurg:
Пазите колега да паднете на нешто, од чега ћете се смејати још више. Као по обичају. :)

Иначе колега врана је изузетно духовит за разлику од Вас, али примећујем да има неки трип у вези православља. Можда је из поповске школе па му се није свидело, те је прешао у опозицију.

Sta se slihtas vrani?? :D :D :D :D :D

I ti si duhovit, do bola
gar3nq1.gif

А шта је ово овде......као нека журка.....врана и марковозд јача екипа......а је л' ви то мене као зезате......или.......ахахахааааааааа..........

crow:
shto li se ti sine za men secirash??? 8)
brini tvoju brigu, privatizovashe ti drzavu, ej bre!!!
a ti se s nekvu vranu sholcash i za nju brinesh 8)
ne ide!

Sinko ti mislis da je ova drzava moja... u smislu svojine?
Ili mozda sam ne osecas pripadnost ovoj drzavi? Da nisi iz casne dijaspore?!?
A znas ono kako se najbolje Srbi bore.

A sto si protiv privatizacije? Koliko vidim mnogo si protiv komunista, a sad ti smetaju iste stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back