Igra sudbine

Jedna od najlošijih domaćih serija ikada snimljenih. Lome se koplja između ove i Zvezdare koja je išla na pinku pre par godina i Žena sa Dedinja... Gluma očaj,radnja bez smisla i cilja. Mislim da pumpaju brojke gledanosti,jer znam koliko ljudi misli isto što i ja.

Jedna od najlošijih domaćih serija ikada snimljenih. Lome se koplja između ove i Zvezdare koja je išla na pinku pre par godina i Žena sa Dedinja... Gluma očaj,radnja bez smisla i cilja. Mislim da pumpaju brojke gledanosti,jer znam koliko ljudi misli isto što i ja.
Bas tako, serija bez ikakvog smisla kopiraju nekadasnje spanske sapunice, ni pocetka ni kraja ni nista smisleno nezna se ko skim ko je kome otac, radnja se izmislja samo zbog velikog broja serija ,nema dva dobra glumca i bas uzasno losa i glupa gluma

Ovo gledaju pretpostavlja stariji ljudi
Ne gledaju odkad se promenila produkcija u 3.sezoni.
Sve što rade Burovac i Đurić nema ni glavu ni rep. Najgori producenti ikada!
" Mala supruga"... "4 muškarca i tetka" 2 poslednje sezone " Igre sudbine"... Od omiljene serije, u trećoj sezoni sam počela da se dosađujem ali nisam znala da je problem u ovom dvojcu. Sada ako negde vidim njihov potpis, nema svrhe da to gledam.

Ovo gledaju pretpostavlja stariji ljudi
Ja sam starija i ne gledam vise jer toliku kolicinu gluposti, besmislenih dijaloga i ono najvažnije ocajne glume odavno nisam gledala jer one španske nisam pratila a čujem da su i one bile bolje. Strasno, užasno I mislim se koliko nas kao gledaoce cene kad puštaju ovakve gluposti.

Ne gledaju odkad se promenila produkcija u 3.sezoni.
Sve što rade Burovac i Đurić nema ni glavu ni rep. Najgori producenti ikada!
" Mala supruga"... "4 muškarca i tetka" 2 poslednje sezone " Igre sudbine"... Od omiljene serije, u trećoj sezoni sam počela da se dosađujem ali nisam znala da je problem u ovom dvojcu. Sada ako negde vidim njihov potpis, nema svrhe da to gledam.
Ta dvojica su očigledno nesposobni

Back