gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Jel gledate seriju
Kako vam se cini
I pitanje
Jel Matija umro
Nisam ispratila
Kako vam se cini
I pitanje
Jel Matija umro
Nisam ispratila
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel umro Matija posle mozdanog ?Vrh dna,trebalo nam 30 godina posle kasandre da skapiramo da jadan narod voli sapunice
Ovo gledaju pretpostavlja stariji ljudiJedna od najlošijih domaćih serija ikada snimljenih. Lome se koplja između ove i Zvezdare koja je išla na pinku pre par godina i Žena sa Dedinja... Gluma očaj,radnja bez smisla i cilja. Mislim da pumpaju brojke gledanosti,jer znam koliko ljudi misli isto što i ja.
A ček....sta fali Ženama sa Dedinja ?Jedna od najlošijih domaćih serija ikada snimljenih. Lome se koplja između ove i Zvezdare koja je išla na pinku pre par godina i Žena sa Dedinja... Gluma očaj,radnja bez smisla i cilja. Mislim da pumpaju brojke gledanosti,jer znam koliko ljudi misli isto što i ja.
Sve.A ček....sta fali Ženama sa Dedinja ?
Mozes da pojasnis, bas me zanima, meni je ok, pa mi dodje cudno
Kopija Američkih serija tipa "Očajne domaćice" "Sex and City" itd,kao glamur,raskoš,bogastvo,VIP ličnosti... Dosadno.Mozes da pojasnis, bas me zanima, meni je ok, pa mi dodje cudno
Meni bas suoer kopijaKopija Američkih serija tipa "Očajne domaćice" "Sex and City" itd,kao glamur,raskoš,bogastvo,VIP ličnosti... Dosadno.
Ne volim plitke serije bez smisla.Meni bas suoer kopija
Bas tako, serija bez ikakvog smisla kopiraju nekadasnje spanske sapunice, ni pocetka ni kraja ni nista smisleno nezna se ko skim ko je kome otac, radnja se izmislja samo zbog velikog broja serija ,nema dva dobra glumca i bas uzasno losa i glupa glumaJedna od najlošijih domaćih serija ikada snimljenih. Lome se koplja između ove i Zvezdare koja je išla na pinku pre par godina i Žena sa Dedinja... Gluma očaj,radnja bez smisla i cilja. Mislim da pumpaju brojke gledanosti,jer znam koliko ljudi misli isto što i ja.
Ne. Ali moja baba gleda.Jel gledate seriju
Kako vam se cini
I pitanje
Jel Matija umro
Nisam ispratila
Ne gledaju odkad se promenila produkcija u 3.sezoni.Ovo gledaju pretpostavlja stariji ljudi
Ja sam starija i ne gledam vise jer toliku kolicinu gluposti, besmislenih dijaloga i ono najvažnije ocajne glume odavno nisam gledala jer one španske nisam pratila a čujem da su i one bile bolje. Strasno, užasno I mislim se koliko nas kao gledaoce cene kad puštaju ovakve gluposti.Ovo gledaju pretpostavlja stariji ljudi
Ta dvojica su očigledno nesposobniNe gledaju odkad se promenila produkcija u 3.sezoni.
Sve što rade Burovac i Đurić nema ni glavu ni rep. Najgori producenti ikada!
" Mala supruga"... "4 muškarca i tetka" 2 poslednje sezone " Igre sudbine"... Od omiljene serije, u trećoj sezoni sam počela da se dosađujem ali nisam znala da je problem u ovom dvojcu. Sada ako negde vidim njihov potpis, nema svrhe da to gledam.