Igra - sastavi priču

paralelogram
pikanterija
postupak
popustanje
privezak

"Molim vas bez pikanterije!" ,već razdražen nepažnjom zaposlenih vikao je direktor najčitanijeg magazina.
"Obavite posao kako treba i dobicete duplo vecu platu,samo da osvojimo tu nagradu! Da li ste svesni koliko je bitno da pobedimo "Trajk"? Mi smo najčitaniji magazin,ne mogu nas tiraz premasiti neki amateri koji imaju uspeha jer daju priveske kao poklon uz časopis. MIslim oni pišu uputstva kako praviti puskice klincima koji su toliko inteligentni da ne mogu zapamtiti sta je paralelogram. I da znate,nema vise popustanja! Hajde da cujem predloge?",već je bio crven u licu i spreman da pukne. Gomila neradnika,svi primaju platu ni za sta,mislio je.
"Ja mislim da pre svega moramo utvrditi dobru organizaciju i teme,kao i preraspodelu kolumni. Ako dozvolite mogli bismo poslati spijuna u njuhov časopis da izvidi situaciju. Mislim da bi ih taj postupak ukoliko saznaju pomalo razljutio, ali vredi pokusati.",izlagao je svoju ideju ugladjen mladic sa kilogramom gela na kosi.
"Tako je,to je dobra ideja! Hajmo svi na posao,do kraja dana ćete biti obavešteni o temama!",sada je osmeh bio na njegovom licu.Imao je dobru zamisao,ni sa sredstvima nije u deficitu,pa samo je trebalo razraditi plan. Sa svojim pomalo pokvarenim osmehom je izasao zadovoljan iz sale za sastanke.

Back