Igra - "sagradi" svoj dream home :)

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Aloha svima :D Oduševljena sam temom "lepi enterijeri" i uživam u fotografijama prelepih prostorija, bilo onih u kojima se negujemo, odmaramo, okupljamo uz film ili na večeri sa porodicom...

Došla sam na ideju da ovde svako sebi "sagradi" dom iz snova, a možda i dva, tri, ili čak i vikendicu, dve, tri (može to biti stan, penthaus, pustite svojoj mašti na volju). Što je najbolje, možete i odrediti lokaciju, bilo koju svetku metropolu ili gde već želite :lol:

Nadam se da vam se zamisao dopada i da ćete je realizovati, da ćete nam pokazati svoj najuži izbor i ukus, biti maštoviti i kreativni :) Sanjajmo i izmaštajmo zajedno najlepši dom na svetu (koji je, za svakog od nas ponaosob, potpuno drugačiji, je l'?) :manikir:

Ne želim vam pisati pravila, ali idejna zamisao je da okačite slike osnovnih prostorija koje skoro svaka kuća ima, dakle, kupatilo, spavaću, dnevnu, dečiju, radnu sobu, kuhinju i trpezariju, dvorište i/ili terasu, da ne preterujemo kao u MTV Cribs, gde vile imaju po dvocifren broj prostorija :lol:

Ja odoh u razgledanje pločica, tapeta, materijala za presvlačenje nameštaja i stolarije, pa vam se javljam direktno sa lica mesta svoje kuće snova kad se tamo raskomotim i sve vas pozivam na zabavu useljenja :zurka: Pozz :cao:

Back