- Poruka
- 76.576
Koji ,,mi"? A sto se ti nisi bunila?To ste onda tada trebali da se bunute ako mislite da je izdaja, sada je malo kasno. Ali nece biti da je tako, nego je i to bilo kupovanje vremena od jedne ili druge strane, ja sam bar uverena u to a dokaz je nesipunjavanje oko ZSO iako smatram da to ne bi smelo da bude ekvivalent bilo cemu..
Inace kao tadasnji simpatizer Dveri ucestvovao sam na protestima protiv briselskog sporazuma, ali odziv je bio slab, nazalost, jer je narod lobotomiran kao i danas da ne ume da vidi proste cinjenice, ne vidi nista.
Eto ti si primer tipican, klasicnu predaju drzavne teritorije ne smatras nicin problematicnim, za tebe je to ,,kupovanje vremena" iako je rec o klasicnom priznanju suverenosti kosovke teritorije, institucija i politickog sistema u odnosu na Srbiju. Takodje, pre tog sporazuma, tkz kosovske snage nisu imale pristup na Sever Kosova, zahvaljujuci tom sporazumu oni sada mogu da ulaze, prave svoje baze i maltretiraju Srbe.
Bravo za Vucica!
Veze jedno sa drugim nema, mnogo ti slusas botovske analiticare Krstica, Bokana, Milicevica i slicne a oni te lazu draga moja Kerki.I ovaj "sporazum" tako treba tretirati, kao sto je uostalom i Misnki sporazum skloljen, sa jasnim ciljem da se Ukrajini da vreme, to ocigledno nista nije postalo neobicno u danasnjim sporazumima.
To vazi za demokratske, pravne drzave. Srbija danas,nazalost, to nije. Srbija je klasicna autokratija u kojoj su svu vlast i institucija Srbije uzurpirali SNS i, pre svega, Aleksandar Vucic. Vucic se pita za sve u drzavi, Vucic vodi sve pregovore, Vucic se sastaje sa svima, Vucic se za sve pita. Vucic pregovara o Kosovu, Vucic potpisuje sve moguce sporazume i ne polaze racuna nikome. Ni zakonu, ni drzavi, ni narodu nikom. Sebe i svoj politicki interes je stavio iznad naroda,drzave i zakona. Tako da to sto kaze pravo i zakon u ovom slucaju ne vazi.I da ne "drvimo" dalje, ne moze niko, ali niko da potpisuje statusne "ugovore', oni su nevazeci, a to sto zapad "gura" takve ugovore, njihov je problem i stvar politicke kampanje u sopstvenim zemljama.
Ma super Kerki, samo tako nastavi da rezonujes, samo nemoj posle da se pitas kako Kosovo nije u Srbiji. I nemoj da se bunis, jer podrzavas, svesna ili ne, politiku da Kosovo ne bude u Srbiji. Zato sto je svaka podrska Vucicu zapravo podrska nezavisnosti Kosova. Bili toga svesna ili ne.A i ja kazem, ko hoce da vidi istinu, on ce lako da je vidi, a ko nece, od svega ce praviti izdajstvo.