a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.331
eto vidis, tako smo ti mi srbi.......................a vi?Ne vec ti nisi sposoban da vodis diskusiju. Zajebao se malko, poklopio te orgumentima. Bolje da cutis nego da se i dalje blamiras...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto vidis, tako smo ti mi srbi.......................a vi?Ne vec ti nisi sposoban da vodis diskusiju. Zajebao se malko, poklopio te orgumentima. Bolje da cutis nego da se i dalje blamiras...
Ja Srbin za tebe sumnjam...eto vidis, tako smo ti mi srbi.......................a vi?
srbin ne moze biti za ameriku i nato. Srbin je uvek uz ruse.Ja Srbin za tebe sumnjam...
Srbin se pise velikim pocetnim slovom, ne malim. Srbin pravi priznaje stvari pa makar i da nisu u njegovu korist. Ti tesko da si Srbin cim si Kosovo otpisao 1999god...srbin ne moze biti za ameriku i nato. Srbin je uvek uz ruse.
Nisu porazili nego unistili, porusili pobili. Racun za naplatu slijedi...ali su rusi vise porazili ukrajinu nego nato srbiju
Nada poslednja umire...Dobro, da se primetiti da se Rusi povlače iz okoline Kijeva, a već su digli ruke i od Černobilja. Da li to treba Ukrajince da raduje? Ne obavezno. Snage na istoku se pojačavaju, priprema se poziciona borba, a ona uglavnom više odgovara jačem.
srbin ne moze biti za ameriku i nato. Srbin je uvek uz ruse.
Ukrajinci također ne ratuju svom snagom...
Videt ćeš šta će da bude kad skupe miljon traktora...
.
2014те? Ајде нађи шта сам писао баш ме интересује.На ниске си гране пао Кошија хахаха! Када се само сетимо како си писао о Стрелкову када је ово све почињало![]()
govorim o spoljnu politiku.Srbin je, pre svega, uz Srbe.