gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Tako je draga. Strast kao Božiji dar je nešto najbolje što može da nam se desi rođenjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaista nikada nisam probala tu tehniku ali me zanima da li pali...Pre neki dan moju ortakinju ostavio je decko tako reci bez razloga i ona jadna vise ne zna sta da radi a zeli da se pomiri sa njim. Sad svakako pogresna taktika je da ga zivka i da ga smara. Dala sam joj savet da ga ignorise. Iako sama nikada nisam probala da nekoga ignorisem da bi mi se vratio zanimam sta vi mislite...Koji je najbolji nacin i da li uopste postoji nacin da se pomirite sa bivsim? Da li "tehnika" ignorisanja zaista pali?
P.S. Volela bih i momci da daju svoje skromno misljenje!![]()
Tako je draga. Strast kao Božiji dar je nešto najbolje što može da nam se desi rođenjem.
Kako se to strast desava rodjenjem?
Apsolutno. Dvrdim da pali.
Mene je bivsi tako ostavio. Onda je zvao posle 10-ak dana sa pricom, treba da razgovaramo, zvacu te. Posle je zvao za 20 dana sa pricom " Ti si u stanju da me stvarno vise nikada ne pozoves? Ne mogu da verujem" Ja sam rekla da mu je bolje da poveruje.
Da te ne smaram daljim razvojem....
Posle me je smarao godinama, naravno uzalud.
Jao, boze, kako se uvek ispuni neka visa, neka kozmicka prava, kad god nas neko ostavi, isti grozno nayebe, isponizava se i propa'ne
Jao, boze, kako se uvek ispuni neka visa, neka kozmicka pravda, kad god nas neko ostavi, isti grozno nayebe, isponizava se i propa'ne
Super tema! Treba imati na umu da neke ljude ignorišemo ne zato što hoćemo da nas primete, već zato što ih stvarno ne primećujemo! E, takvi koja ja ne primećujem me jure, ali uzalud, jer mi je ne sviđaju.
Ignorisati bivšeg da bi vam se vratio? Nije loša ideja, pod uslovom da on hoće da vam se vrati! Pre nekih osam-devet godina dečko me ostavio preko sms-a, posle godinu i po dana veze. Nekoliko nedelja posle toga me pozvao da pita što ga ne zovem, i ja sam spustila slušalicu! Nastavio je da zove svakih nekoliko godina. Pre neki dan je pronašao moj profil na fb i stavio na friend list. (Naravno da neću prihvatiti) Ignorišem ga i dalje! Ne zato što hoću da mi se vrati, jer mi to nije ni na kraj pameti, već zato što nemam šta da pričam s njim, a kamo li nešto više!
Zaista nikada nisam probala tu tehniku ali me zanima da li pali...Pre neki dan moju ortakinju ostavio je decko tako reci bez razloga i ona jadna vise ne zna sta da radi a zeli da se pomiri sa njim. Sad svakako pogresna taktika je da ga zivka i da ga smara. Dala sam joj savet da ga ignorise. Iako sama nikada nisam probala da nekoga ignorisem da bi mi se vratio zanimam sta vi mislite...Koji je najbolji nacin i da li uopste postoji nacin da se pomirite sa bivsim? Da li "tehnika" ignorisanja zaista pali?
P.S. Volela bih i momci da daju svoje skromno misljenje!![]()