Ignorisanje

Naravno,sve ove sto citaju izvani sto se desava a ne zele da se logiraju ,prate tako svaki dan odredene osobe sto pisu i onda kada im se digne lola,eto njih.Ma reko mrš,, nije to meni potrebno da me netko pravi budalom...Udi ko sav normalan svit pa pisi tipkaj,s kim mozes, a ne viriti ko pasce izvani pa se pojaviti nakon misec dana.Takve osobe idu istog trena ispod Bloka i to onog pravog.

Naravno,sve ove sto citaju izvani sto se desava a ne zele da se logiraju ,prate tako svaki dan odredene osobe sto pisu i onda kada im se digne lola,eto njih.Ma reko mrš,, nije to meni potrebno da me netko pravi budalom...Udi ko sav normalan svit pa pisi tipkaj,s kim mozes, a ne viriti ko pasce izvani pa se pojaviti nakon misec dana.Takve osobe idu istog trena ispod Bloka i to onog pravog.
betonskog?

Naravno.
Sa takvim osobama ne zelim niti a reci,jer ko si ti sto me pratis izvani sto pisem pa se pojavis nakon nekog vrimena,udi brate ko covik i pisi ako ti se netko dopada reci mu kako spada,a ne ko macak oko vruceg mlika kad kruzi.Ne zelim da se smaram sa takvim Likovima to su za mene iskreno Budale.Zalosno jer ih ima puno tu,ili sa duplim profilima misle da se ne kuze strasno.Slaba je bila Corona.....

Pa iskreno koristim ali bas jako retko i to uglavnom samo u ekstremnim situacijama, uglavnom za one koji smaraju sa trolovanjem, botovanjem ili su toksicni i smaraju sa nekakvim rasizmom, radikalizmom i govorom mrznje.

Jednostavno ne idem tamo gde znam da nisam poželjan i gde obitavaju oni sa kojima se uvek zakačim ako i gde se sretnemo. To je bolje od ignor opcije. Bilo bi dobro da postoji blok totalni, znači ili-ili ali to sam već predlagao, neće biti toga. Ovako sa ignor se osećam kao noj sa glavom u pesku- nikoga ne vidi ali njega vide, pa čemu onda? U pravu je @Mimi95 :
«И даље не користим игнор опцију.Не желим да дођем у позицију да неко може да ми пише "иза леђа".»
Baš to.

ОВО ЈЕ МОЈ ОДГОВОР ОД ПРЕ ГОДИНУ ДАНА...
Имам људе на игнор листи.
Могу без проблема да отрпим и најогавније увреде и најпримитивнија вређања.
Уопште ми није проблем ни да прескочим писање људи које не подносим.
Једноставно, то не желим.
Игнор листа је добра варијанта да елегантно заобиђем све што ми не одговара.
Колико их имам? Е, то не знам...накупило се ових 14 година...
вероватно их има 70 или 75...и то оригинал налога, не ових клонова са 245 "постова" на форуму.
Много? Јок. Чак је и мало.
Али, понкеад је добро подсетити се да знам и ја у рукавицама да "сместим"...
Реда ради, из чисте забаве.

ШТА СЕ ПРОМЕНИЛО?
Па, укратко
отишло је много ( са форума ) мени драгих људи.
Игнор листа је удвостручена.
Ето.

ОВО ЈЕ МОЈ ОДГОВОР ОД ПРЕ ГОДИНУ ДАНА...
Имам људе на игнор листи.
Могу без проблема да отрпим и најогавније увреде и најпримитивнија вређања.
Уопште ми није проблем ни да прескочим писање људи које не подносим.
Једноставно, то не желим.
Игнор листа је добра варијанта да елегантно заобиђем све што ми не одговара.
Колико их имам? Е, то не знам...накупило се ових 14 година...
вероватно их има 70 или 75...и то оригинал налога, не ових клонова са 245 "постова" на форуму.
Много? Јок. Чак је и мало.
Али, понкеад је добро подсетити се да знам и ја у рукавицама да "сместим"...
Реда ради, из чисте забаве.

ШТА СЕ ПРОМЕНИЛО?
Па, укратко
отишло је много ( са форума ) мени драгих људи.
Игнор листа је удвостручена.
Ето.
U prevodu slabic koji ne podnosi pritisak i kritiku,ja sam ti bas dokaz koji te nikad nije uvredio i rekao ruznu rec al si se mnogo potreso od misljenja koje imas o meni pa me ignorisao,na citava 2,5 citata

Back