И даље не користим игнор опцију.Не желим да дођем у позицију да неко може да ми пише "иза леђа".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeDa li ignorišete neke članove, teme ili ptf-ove?
Zašto?
nikog. Inace, zasto smo ovde.Da li ignorišete neke članove, teme ili ptf-ove?
Zašto?
betonskog?Naravno,sve ove sto citaju izvani sto se desava a ne zele da se logiraju ,prate tako svaki dan odredene osobe sto pisu i onda kada im se digne lola,eto njih.Ma reko mrš,, nije to meni potrebno da me netko pravi budalom...Udi ko sav normalan svit pa pisi tipkaj,s kim mozes, a ne viriti ko pasce izvani pa se pojaviti nakon misec dana.Takve osobe idu istog trena ispod Bloka i to onog pravog.
Naravno.betonskog?
Ne jer bi to povećalo mogućnost da mi promakne nešto zanimljivo.Da li ignorišete neke članove, teme ili ptf-ove?
Zašto?
Moj dobricaNemam nikog na ignore ...onaj jedan sa tenisa je bio najblize.![]()
U prevodu slabic koji ne podnosi pritisak i kritiku,ja sam ti bas dokaz koji te nikad nije uvredio i rekao ruznu rec al si se mnogo potreso od misljenja koje imas o meni pa me ignorisao,na citava 2,5 citataОВО ЈЕ МОЈ ОДГОВОР ОД ПРЕ ГОДИНУ ДАНА...
Имам људе на игнор листи.
Могу без проблема да отрпим и најогавније увреде и најпримитивнија вређања.
Уопште ми није проблем ни да прескочим писање људи које не подносим.
Једноставно, то не желим.
Игнор листа је добра варијанта да елегантно заобиђем све што ми не одговара.
Колико их имам? Е, то не знам...накупило се ових 14 година...
вероватно их има 70 или 75...и то оригинал налога, не ових клонова са 245 "постова" на форуму.
Много? Јок. Чак је и мало.
Али, понкеад је добро подсетити се да знам и ја у рукавицама да "сместим"...
Реда ради, из чисте забаве.
ШТА СЕ ПРОМЕНИЛО?
Па, укратко
отишло је много ( са форума ) мени драгих људи.
Игнор листа је удвостручена.
Ето.